Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

BeeLord 02-19-2006 18:59

kössz

Áhh, értem már. Csak furcsa volt hogy minnél többször lopok, annál több jön. Ilyennel még nem találkoztam. A 17 tolvaj sorsát azért gyanítottam;)

Senki 02-19-2006 19:00

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Áhh, értem már. Csak furcsa volt hogy minnél többször lopok, annál több jön. Ilyennel még nem találkoztam. A 17 tolvaj sorsát azért gyanítottam;)

hát mindenesetre lopjad minél többször :p az nem árthat neked :rolleyes: :D

Békés 02-20-2006 06:52

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Nem olvastam ezta topicot, nem tudom miről volt eddig szó, de erre választ kérek: meggömböztem egy országot magam előtt 16 körre. 400el több hektárja van, de mind lerombolva neki. Semmije nincs 17 tolvajon kívül, és azokat se tudom hol laknak. A legfurcsább hogy loptam tőle tekercset, és minden egyes lopásnál egyre több(!) mágiatekercs jött, a többiből nulla. Ugyanakkor a hírnevem egy centit nem változott, pedig az ellenfél ország óriás. Hogy is van ez?:confused:

Na arra azért kiváncsi lennék, hogy tudtad kiszúrni azt az orit 16 körről, elég kicsi lehet a csopi hogy benne volt a 200-as listában:p

Toto 02-20-2006 07:00

Quote:

Originally Posted by Békés
Na arra azért kiváncsi lennék, hogy tudtad kiszúrni azt az orit 16 körről, elég kicsi lehet a csopi hogy benne volt a 200-as listában:p

rossz, aki rosszra gondol :D

Békés 02-20-2006 11:26

Quote:

Originally Posted by Toto
rossz, aki rosszra gondol :D

Istenments:)
Tudom ott volt mellettem és kiváncsi lettem rá mi lett belőle 16 kör távolságra:p

BeeLord 02-20-2006 21:22

Nem, csak feltűnt, hogy 16 körrel van előttem és kevesebb az értéke mint nekem:p

Laca65 02-22-2006 01:52

Sziasztok!

Ismételten volna egy érdekes kérdésem. adott egy óriás/harcos. Most már lassan a 24 órában betegség pusztítja a népet, holott nem támadott hullát, és nem is kapott ártó varázslatot. Bár nem tudom betegséget lehet-e egyáltalán varázsolni. Elkezdtek hullani az emberek, közben kapott valakitől 36-36 kör vihart és szárazságot, és most egyszerüen nem lehet megállítani a lejtőn az orit. ok, hogy a vihar meg a szárazság ellen van mód, de már nem tud építeni semmit sem (kórházat sem). De inkább a kérdésem, hogy honnan jöhetett a betegség??

Senki 02-22-2006 02:14

Quote:

Originally Posted by Laca65
De inkább a kérdésem, hogy honnan jöhetett a betegség??

hadis valószínű a harcos miatt.... tehát támadott az ori. akkor olyan országba ütött be ahol volt betegség, mert az vagy beteg orit támadott vagy hullát előtte...

Toto 02-22-2006 05:33

Quote:

Originally Posted by Laca65
.....betegség pusztítja a népet, holott nem támadott hullát.....

Bezony, ahogy már Senki is mondta, betegséget nem csak hullától lehet kapni, hanem egy már korábban megbetegedett oritól is. Valószínű ilyet támadhatott az a hadis.

Laca65 02-22-2006 05:45

Quote:

Originally Posted by Senki
hadis valószínű a harcos miatt.... tehát támadott az ori. akkor olyan országba ütött be ahol volt betegség, mert az vagy beteg orit támadott vagy hullát előtte...

Hát ez szuper :). Viszont arra sohasem fugok rájönni, hogy elöttem kit támadott meg, hacsak végig nem böngészem acsoportom eseménylistáját, és egyenként le nem gömbözöm akit megtámadott a jelöltem ?

All times are GMT +1. The time now is 14:27.