Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szövifelállások (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=197)

Lepidus 02-14-2006 18:32

nekem elit-pacis a varim..elég magas a katmorálom:p

Half 02-14-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by Lepidus
nekem elit-pacis a varim..elég magas a katmorálom:p

Nah az már jobban hangzik:D

Szecsa 02-15-2006 12:01

Milyen aranyban van a lo:elit?

Pagi 02-15-2006 19:51

En most egy ilyen felallason filozok 5. szintre:
1 varis orias gazdalkodo betonijjal, par tolival ( sok varihoz sok kaja kell, a szieszta meg megved)
2 felelf tudos vagy tulelo, betonijjal
1 ork tabornok vagy tulelo, esetleg harcos nemi betonijjal es sok pacival (persze varik es nemi toli is...

nagy hulyeseg vagy lattok benne fantaziat? kerek erveket es ellenerveket is... meg nincs meg a szovi, ez csak egy otlet...

Lepidus 02-15-2006 22:52

szerintem nem jó..ork kitámad és vége a szövinek..még messziről is szívthatok(vagyis az ork) és a tolisokat meg rengetik..de én lama vagyok:S..szecsa ha megmondom az arányt..tudod melyik orim,szóval..:confused:

Mephisto 02-16-2006 09:05

Quote:

Originally Posted by Pagi
En most egy ilyen felallason filozok 5. szintre:
1 varis orias gazdalkodo betonijjal, par tolival ( sok varihoz sok kaja kell, a szieszta meg megved)
2 felelf tudos vagy tulelo, betonijjal
1 ork tabornok vagy tulelo, esetleg harcos nemi betonijjal es sok pacival (persze varik es nemi toli is...
nagy hulyeseg vagy lattok benne fantaziat? kerek erveket es ellenerveket is... meg nincs meg a szovi, ez csak egy otlet...

Szerintem az elképzelésed nem rossz. De nagyon jól végig kell gondolnotok a dolgokat, mert könnyen csúful is járhattok.
A varisnál szerintem nem a gazdálkodó jellem a legjobb. Tudósnak nagyobb hasznát veszitek.
A két félelfet én tuti túlélőnek tenném be, bár lehet csak én vagyok félős;)
Az ork túlélő meg szintén jó ötlet, csak a tolvaj mennyiséget gondoljátok át.
Az ork játékos csak tapasztalt játékos legyen, aki naponta többször is benéz.

Mivel ez a felállás 400-500 heki környékén nem lesz seregileg ütőképes, ott fent már csak a felfedezés marad, kivéve az orkot.

Aztán persze el lehet gondolkodni még pár dolgon, hogy hogyan tápoljátok az országot. Minden az adott szint csoportjától függ.

Sok sikert és okos játékot!

laziga 02-16-2006 09:30

hát én most csinálni fogok 5re egy szövit a felállás a következö lesz:
1 oriás varis személyisége varis vagy vándor vagy tudos
1 oriás hadis csak vándor
1 gnom hadis vándor vagy tudos
1 félelf tolvaj
na és az elképzelés az hogy az oriás hadis, de ha kell elad és vesz igy ha kell lehet varis is, tolvaj szövi ellen:D
a gnom hadis ugyszintén tudj ezt, söt ha kell a pacikat tolvajra is be válthatja idéglenesen attol függöen hogy milyen szövi ellen hadakozunk:D
De az alapfelállás az elsödleges
ja és ez mind csak is vippel sok belépéssel és még az elején be gyüjtve legalább 1miliárd zsé!!!

na ez szerintetek müködö képes?

Colony 02-16-2006 10:08

Quote:

Originally Posted by laziga
1 félelf tolvaj
na és az elképzelés az hogy az oriás hadis, de ha kell elad és vesz igy ha kell lehet varis is, tolvaj szövi ellen:D
a gnom hadis ugyszintén tudj ezt, söt ha kell a pacikat tolvajra is be válthatja idéglenesen attol függöen hogy milyen szövi ellen hadakozunk:D
ja és ez mind csak is vippel sok belépéssel és még az elején be gyüjtve legalább 1miliárd zsé!!!

Szerintem müködne, egyszer mintha találkoztam ilyen felállással:D
Azt hiszem van 35 ilyen szövi 200 hektáron további 30 201 hektáron legalább 20 202 hektáron....

Amit egyszer szívesen kiprobálnék az a 4 fél-elf-es szövi, iszonyú pusztitásra lennének képesek és szerintem egy szövi háborúban is hosszú távon nyernének!

Mephisto 02-16-2006 10:18

Quote:

Originally Posted by laziga
1 félelf tolvaj

A terv szép, mármint az oriás hadis átáll varissá. A mutatvány a piacon bukhat meg. Van olyan 5-ös szintű csopi, ahol szinte sosincs katona a piacon. Szóval ha engem kérdezel, akkor az oriás kicsit lemond a védelemről és több varit tart...

Colony 02-16-2006 10:18

"ja és ez mind csak is vippel sok belépéssel és még az elején be gyüjtve legalább 1miliárd zsé!!!"

És ezzel a stratágiával még 1 fős szöviben is sikeres lehetsz.

Szerintem egy jól müködő szövetségben a felállás nem is olyan fontos, hanem az aktívás a lényeg és hogy kiegészítsék egymást. Egy korábbi hozzászólásban említett ork nem sok mindent tud kezdeni egy magában a két tolvajjal akkor inkább még egy hadis kéne neki akit tud vinni magával.

All times are GMT +1. The time now is 17:12.