![]() |
Quote:
Mindenkitől bocsi az offért de ez most kikivánkozott belölem. (Brown, ha erre válaszolni akarsz akkor privátban nyugodtan.) |
Quote:
Quote:
Quote:
Talán mégsem olyan nagy hülyeség amiket ide írok. ;) |
Quote:
Kérlek, hogy ha a témával kapcsolatban van mondanivalód csak akkor maradj. Ha nincs akkor inkább a dühöngőt javaslom. Úgy érzem, hogy nem sikerült megértened a javaslataimat, talán írásban ez nehezebb, mint szóban. Örülnék, ha még egyszer figyelmesen átolvasnád az indító Postomat. Köszönöm. |
Nekem tetszik Zoli ötlete. Így játszható lenne az ember (barbár) faj az 1/A-ban is.
Quote:
Ha kiküldi a sok tábornokot, akkor védelemben sem olyan erős, szóval egyáltalán nem túlzás az előnye. Sztem nagyjából korrekt. Az elfet, mint ártó tolist, már elrendezték, nehogy ez a szerencsétlen ember is erre a sorsra jusson. Elffel is lehet hadist játszani hiába békés faj. |
Quote:
Nem is az a játék célja, hogy 5-7 körről le tudjon bárkit is ártózni egy varis. De nem is körtávot írok, hanem 1500 heki körül (ahol Te gondoltad a pontszámkülönbség a lényeg!!! 1500 hekin kb 100 heki a foglalás, azaz 200 hekinyi különbség lesz. A varis eredetileg felette volt mondjuk 1400 ponttal. 200 heki az 200*47=9400 pont Ekkor a támadó 8000 ponttal kerül a beütött ori fölé, azaz kap 40% varázsvédelmet+esetleg mágikus pajzs. Már így se könnyű ártózni. Ha azt szeretnéd, hogy a Barbár más faji varit kapjon adj rá ötletet. Quote:
Quote:
Emiatt kellene más stratégiával játszani, emiatt lenne eltérő az összes többi fajtól. Kicsit úgy érzem, hogy Vezérek nélkül olyan lenne mint a kamion kiszúrt kerekekkel (remélem nem rossz a hasonlat.) |
szerintem az irány jó;)
és örülök, hogy ilyenen gondolkodunk, mert egyértelműen szinesítené a játékot. én nekem tetszik, de én a barbárnak is tábikat adnék ne vezéreket (igaz ez csupán fogalmazás), és azt, hogy hány tábi van otthon- fontos a védelem miatt- nem a gömbön tüntetném fel, hanem a távollévő seregek mellé írnám ki. megeshet, hogy így egy hadi vagy egy vari nem tudná kideríteni mennyi is van otthon, de nekem így logikusabbnak tűnik. természetesen a gömbön való feltüntetés ellen sem lennék;) |
Quote:
Köszi. Azért a Gömbön való feltüntetés tűnt nekem jónak, mert ha valaki számolni akar (Ati a játékot a kiszámíthatóság felé alakította a közelmúltban is) akkor eddig is a gömbön láthatta ezeket az információkat: Faj Személyiség Katmorál Amik a számítás fontos részei. Ha a távollévő seregfelmérés mutatna tábornokot (Vezért) nem is kellene gömb a Fajmeghatározáshoz. |
Quote:
|
Ati a játékot a kiszámíthatóság felé alakítja, és ebbe sztem nem fér bele, hogy tolvajokkal fajt lehessen meghatározni.
Ha más véleményed van Ati, akkor írd be kérlek. |
Quote:
Egyébként szemlélődve figyelem hová vezet a téma... alapban tetszik az ember faj "elbarbárosítása" de a tekijeihez nem nyúkálnék hagy legyen csak ellopható-gyengíthető az új faj is. (vagy az egész tekis dolgot félreértettem?) |
All times are GMT +1. The time now is 21:41. |