![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ha valaki nem fizet hadi sarcot az nem biztos hogy törlésig üt. Másrészt nagyon bánom hogyelőkerült ez a törlésig ütés állás foglalás mert sokna egyszerüen nem tudnak ettöl elszakadni :( Próbáljunk meg a topicrol beszélgetni és na arrol szóljon három oldal hogy ki kit fog megsarcoltatni, iylen beszélgetésekre ott van a privát üzenet! |
Quote:
tegyük fel háború van. központi személy vagy, mert esetleg te vagy a legtapasztaltabb játékos a csapatban. egy teljesen független (JKSZ mentes) ori vagy szövi elkezd téged ártózni, hogy mondjuk beférjen földre...te természetesen megpróbálsz vele egyezkedni..mennyivel egyszerűbb, ha azt mondod neki, hogy itt van X milla összeg, menjetek, és keressetek mást, mert nekem fontos dolgom van. te mit választanál? szembeszállsz két szövivel? vagy szabira mész és cserben hagyod a társaidat???? és tényleg nem vagyok se profi játékos, se régi játékos, de szívesebben fizetnék, mint hogy hagyjam a társaimat, vagy mégnagyobb "bajba" sodorjam őket... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vagy csak én vagyok nagyon megfontolt, és nem ugrok neki két szövinek egyből, még akkor se, ha iszonyat összeszokott és jó a szövi :) Biztos bennem van a hiba :) És ha gáz van, akkor nincs szabi, se fellépés szövi nélkül, max, ha személyes problémák vannak, vagy ha a szövi úgy dönt ez az egyetlen megoldás :) ezt mind magamtól, mind a szövitől elvárom... |
All times are GMT +1. The time now is 16:21. |