![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Egyszóval a hideg futkos a hátamon, hogy bárki bárhonnan bárhová kilépjen-átlépjen-visszalépjen ingyen... A max 500 heki már jobb, de akkor inkább max 10% legyen, mert nem mindegy, hogy 3500 hekis orinak kerül 500 hekibe vagy 25000 hekisnek. |
az alapkoncepció tetszik Fegya ötletében, de én csak kedvezményt adnék az ugyanoda visszalépésre. mondjuk csak fele annyi földet kelljen leadni, ha ugyanoda lépsz vissza.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem is van egy ötletem.
A legfájóbb a földleadás ott, ahol kiba nehéz visszafedezni. Épp ezért nincsenek a magas hekis orik között gyakran kláncsaták. Azt javaslom, hogy az 1% os földleadást maximáljuk 100 hektárban. Azaz a 10.000 heki feletti orik járnának jól, hisz esetükben "csökkenne" a leadás Számokkal: 6-ik klánbalépés 8000 hekin most 0,05*8000=400 heki. 10000 hekin most 0,05*10000=500 heki 25000 hekin most 0,05*25000= 1250 heki Tervezett 25000 hekin is 500 heki, mintha 10000 hekis lenne. Lássukhogy tetszik a köznek? |
Quote:
Kutyulee ötlete volt eddig számomra a legésszerűbb, leghumánusabb kicsiknek-nagyoknak egyaránt. Azt támogatnám feltétlenül vagy valamilyen %-os maximumot.*(pld a földleadás nem lehet több, mint a területed 10%-a) Lehet ez hektárakra is kivetítve ahogy javaslod, de a 100 hekit keveslem. |
Quote:
Akkor miert is kevesled? Fedezni is sok millio katona lenne neki... Tenyleg nem ertem, miert gondolod, hogy az keves. Plane egy elfnek mondjuk :) |
Nem tudom miért lett az 500 heki kiragadva.
ha 10 ik klánbalépésről van szó akkor ez már max 900 heki lenne egy 10K feletti orinál. És Baromi sok a 900 heki is a csata lehetőségének megszerzéséért. Mert csak ezt kapod érte, semmi mást. Eszetlenül sok földet kell leadni a mostani rendszerben! Ezt csak akkor tudnám elfogadni jó szájízzel, ha a Császártól vissza tudnám foglalni. Ha lenne rá lehetőségem. A mostani rendszer azoknak jó, akik forognak. Az ovinak pl nem sok lehetősége van a csúcs felé törni. |
All times are GMT +1. The time now is 17:40. |