![]() |
Quote:
Én ,ha 16 órát nem lennék a hódban akkor 1 orim lenne és a lassúban forognék úgy ahogy Ati írta. Mivel a lassú 3 szintből áll ezért 3/E-ből törölni kéne és új ori:) |
*törölt üzenet*
Sorry tárgytalan! |
Quote:
ui: persze a termelo orszagoknak meg a berakas miatt fontos, de most szetveresrol/szetesesrol volt szo :) |
Quote:
|
Quote:
De nem Pepának híjják?:D:D Na nem offolok többet bocsesz. A lényeg,hogy olyan embernek kéne érvelnie akivel valóban megtörtént az említett kérdés. És ne olyan érveljen aki állandó vipes. (szerintem) |
Quote:
Max jobban tudsz aludni, és nem kell körönként, kétkörönként felkelni csinálni valamit. De aki megteszi, felkel, az továbbra se látom, hogy miért lenne hátrányban. |
Quote:
Az éjjel még megoldható azt elfogadom, de nappal bármi közbejöhet. És mivel ilyen ember nincs, így a helytartó igenis előny mindenkihez képest, akinek nincs. :) |
Azért az biztos,hogy akinek nincs ht annak több a melója és jóval több időt kell gépközelben lennie amit akár nevezhetünk hátránynak is.
Bár mindenki önszántából játszik és annyi időt szán a játékra amennyit tud. Tehát,ha nincs ht és napi 5 órát tud csak hódra fordítani lehet tényelg szétverik. Én ilyet még nem tapasztaltam magamon. Valószínűleg szabiznék,ha nem tudnék eleget játszani:) |
Quote:
|
Quote:
én csak a suliszünetekben vagyok 2-3óránál többet, mégis elég ritka az h szétverjenek a vipes orim 2/B-ig kb 2* ütötték be földre, és 1* intézték el igazán a lényeg az h ne akarj rettegett orkot játszani ha csak délutánonként vagy, hanem játsz inkább erősen védett óriás varit (amúgy a vip-es orim ugyanúgy leverik mint a nem vip-eset, a különbség max annyi h a vip-es néha uncsibb:p) |
All times are GMT +1. The time now is 23:17. |