Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Miért verik szét az országomat, ha nincs helytartó? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1951)

J.Ati 07-05-2007 13:22

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 107625)
Nincsenek kiélezett országaim az időhiányom miatt.;)

És miért van egy időhiányosnak 13 orija?:p
Én ,ha 16 órát nem lennék a hódban akkor 1 orim lenne és a lassúban forognék úgy ahogy Ati írta.
Mivel a lassú 3 szintből áll ezért 3/E-ből törölni kéne és új ori:)

J.Ati 07-05-2007 13:27

*törölt üzenet*

Sorry tárgytalan!

Remedy 07-05-2007 13:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107575)
Ezt átmásoltam külön témába, mert a másikba nem való, viszont kíváncsivá tettél, hogy ha nincs helytartód, akkor miért verik szét az országodat.

A helytartó jobban tud képezni? Esetleg jobban teszi fel a varázslatokat? Esetleg kivéd olyan támadásokat, amiket helytartó nélkül nem tudnál kivédeni? Több tekercset tud írni egy könyvtár?

Tényleg nem értem, hogy a +2 piacon kívül, amire ráadásul az A-ban a klánraktár miatt még kevesebb szükséged van, mi az, ami miatt hátrányban vagy.

A vip (foleg) a 1/A ban a tanyafree orszagoknak nagyon fontos, megpedig az eheztetos 2 koronkenti klanrakibol valo kajakivetel miatt. Persze ha vki 2 koronkent belep, mar nem olyan fontos ;) Ha meg nem er ra, es vipje sincs, akkor nem ilyen orit kell epitenie :)

ui: persze a termelo orszagoknak meg a berakas miatt fontos, de most szetveresrol/szetesesrol volt szo :)

Ati 07-05-2007 13:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 107627)
És miért van egy időhiányosnak 13 orija?:p
Én ,ha 16 órát nem lennék a hódban akkor 1 orim lenne és a lassúban forognék úgy ahogy Ati írta.
Mivel a lassú 3 szintből áll ezért 3/E-ből törölni kéne és új ori:)

Nagyon leragadtunk Pepánál, pedig ez a téma nem Róla szól, hanem a felvetett elvi kérdésről, teljes általánosságban.

J.Ati 07-05-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107630)
Nagyon leragadtunk Papánál, pedig ez a téma nem Róla szól, hanem a felvetett elvi kérdésről, teljes általánosságban.

Igaz.
De nem Pepának híjják?:D:D
Na nem offolok többet bocsesz.

A lényeg,hogy olyan embernek kéne érvelnie akivel valóban megtörtént az említett kérdés.
És ne olyan érveljen aki állandó vipes. (szerintem)

Ati 07-05-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 107629)
A vip (foleg) a 1/A ban a tanyafree orszagoknak nagyon fontos, megpedig az eheztetos 2 koronkenti klanrakibol valo kajakivetel miatt. Persze ha vki 2 koronkent belep, mar nem olyan fontos ;) Ha meg nem er ra, es vipje sincs, akkor nem ilyen orit kell epitenie :)

ui: persze a termelo orszagoknak meg a berakas miatt fontos, de most szetveresrol/szetesesrol volt szo :)

Ezek mind olyan tevékenységek, amiket meg tudsz csinálni saját magad is. Semmi előnyben nem vagy azzal, hogy van helytartód.

Max jobban tudsz aludni, és nem kell körönként, kétkörönként felkelni csinálni valamit. De aki megteszi, felkel, az továbbra se látom, hogy miért lenne hátrányban.

Valezius 07-05-2007 13:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107632)
Ezek mind olyan tevékenységek, amiket meg tudsz csinálni saját magad is. Semmi előnyben nem vagy azzal, hogy van helytartód.

Max jobban tudsz aludni, és nem kell körönként, kétkörönként felkelni csinálni valamit. De aki megteszi, felkel, az továbbra se látom, hogy miért lenne hátrányban.

Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki 2körönként rá tud nézni az orijára egész nap.
Az éjjel még megoldható azt elfogadom, de nappal bármi közbejöhet.
És mivel ilyen ember nincs, így a helytartó igenis előny mindenkihez képest, akinek nincs. :)

J.Ati 07-05-2007 13:38

Azért az biztos,hogy akinek nincs ht annak több a melója és jóval több időt kell gépközelben lennie amit akár nevezhetünk hátránynak is.
Bár mindenki önszántából játszik és annyi időt szán a játékra amennyit tud.
Tehát,ha nincs ht és napi 5 órát tud csak hódra fordítani lehet tényelg szétverik.
Én ilyet még nem tapasztaltam magamon.
Valószínűleg szabiznék,ha nem tudnék eleget játszani:)

Ati 07-05-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 107634)
Azért az biztos,hogy akinek nincs ht annak több a melója és jóval több időt kell gépközelben lennie amit akár nevezhetünk hátránynak is.

Ne nevezzük hátránynak, hogy egy online játéknál online kell lenni. :)

-Ede- 07-05-2007 14:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 107634)
Bár mindenki önszántából játszik és annyi időt szán a játékra amennyit tud.
Tehát,ha nincs ht és napi 5 órát tud csak hódra fordítani lehet tényelg szétverik.
Én ilyet még nem tapasztaltam magamon.
Valószínűleg szabiznék,ha nem tudnék eleget játszani:)

ezt ügye te sem gondoltad komolyan??
én csak a suliszünetekben vagyok 2-3óránál többet, mégis elég ritka az h szétverjenek
a vipes orim 2/B-ig kb 2* ütötték be földre, és 1* intézték el igazán
a lényeg az h ne akarj rettegett orkot játszani ha csak délutánonként vagy, hanem játsz inkább erősen védett óriás varit
(amúgy a vip-es orim ugyanúgy leverik mint a nem vip-eset, a különbség max annyi h a vip-es néha uncsibb:p)

All times are GMT +1. The time now is 23:17.