Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Te miért nem Arénázol? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1948)

Ati 07-04-2007 10:01

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 107320)
Tényleg nem lenne sok értelme. Akkor miért is tennék? ;)

Ja már emlékszem az érvre: aki súlyos küzdelmek után lett mondjuk utolsó előtti, annyit azért megérdemelne, hogy ne a belépők és egyből szabizók alatt legyen a rangsorban.
Hát vagy rosszul emlékszek erre az álláspontra, vagy ez egy rossz érv. :)

Hogy mi történt? Egy 2 hónapos játék alatt ne menj már el szabira. :) Ha a játék negyedét nem fogod tudni úgyse lejátszani, akkor majd játszol a következő fordulóban, amikor itt leszel végig.

Lezúziusz 07-04-2007 10:16

Többnyire azért nem játszom, mert mindig van egy szövi, akik közül valamelyik tagot az élre tolják. Bár nem igazán értem mi haszna van ebből a többi szövitagnak, csak 1 első hely van.:) Micsoda önfeláldozás.:P

Valezius 07-04-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by Lezúziusz (Post 107323)
Többnyire azért nem játszom, mert mindig van egy szövi, akik közül valamelyik tagot az élre tolják. Bár nem igazán értem mi haszna van ebből a többi szövitagnak, csak 1 első hely van.:) Micsoda önfeláldozás.:P

Mfként szerintem elég unalmas a játék Arénában, kevesebbet is lehet taktikázni.
Ha viszont összejön legalább 2szövi, akkor jó kis játék tud kialakulni, és megszerezni az 1-4helyet elég jó cél :D
És mfként is elég jó esélyek vannak, mert az 1,4-es szorzó hatalmas.
Pláne ha ilyen távolságok vannak, mint most :o
pl. lefelé: 2-4-6-7-9-11-12-14

Tehát még vándor személyiséggel se lehet 2körön belültartani egy szövit.

Princ 07-04-2007 10:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107321)
Hogy mi történt? Egy 2 hónapos játék alatt ne menj már el szabira. :) Ha a játék negyedét nem fogod tudni úgyse lejátszani, akkor majd játszol a következő fordulóban, amikor itt leszel végig.

Te se tudod előre a programod, tőlem ez miért elvárás? Indulás után jutott eszembe pl, hogy augusztus közepén nem is leszek netközelben. :(

Lezúziusz 07-04-2007 10:47

Mind1. akkor is csak 1 első hely van, és csak mf-ként vok hajlandó játszani, mert nem osztozom senkivel.:) Inkább maradok a vip hv-nél.:)

DARKNESZ 07-04-2007 10:51

Azért nem mert nincs időm:(

monro 07-04-2007 17:06

Quote:

Ha szabizol akkor nem vagy célpont így azoknak az élete nehezedik akik játszanának... Úgy érzem kívülállóként, hogy ez eleve felveti az arénában való szabizás feleslegességét !?

Ati 07-04-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by monro (Post 107409)
Ha szabizol akkor nem vagy célpont így azoknak az élete nehezedik akik játszanának... Úgy érzem kívülállóként, hogy ez eleve felveti az arénában való szabizás feleslegességét !?

Nincs is ott szabadság.

monro 07-04-2007 17:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 107411)
Nincs is ott szabadság.

Ja bocs :) Innen gondoltam, hogy van.

Quote:

Ati 07-04-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by monro (Post 107413)
Ja bocs :) Innen gondoltam, hogy van.

Kaotikus lett itt, hogy mi van és mi nincs, úgyhogy egy gyors összegzés:

- 1 órás körök vannak
- nincs piac
- nincs szabadság

All times are GMT +1. The time now is 03:57.