Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító és a szerelmi kapcsolatok :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1938)

Békés 07-01-2007 05:33

Quote:

Originally Posted by Szemes224 (Post 106532)
csak legyen 2 gép+ két külön net... :D

Nem kell külön net, csak egy kis önfegyelem, nem kell be kiváncsiskodni a másik országába. A párommal mindketten hódozunk, egy a netünk de két gépünk van megosztott IP cimmel.
Nem lépünk be egymáshoz, mindegyikőnk kezelgeti a saját országait.
Igaz van egy közös felügyelőnk aki magyarázza mit hogy kell csinálni és mit csinál másképp a másik, csak nehezen érthető:)
Jázmin lányunk (10 hónapos) nagy érdeklődéssel nézi mit csinálunk és a saját nyelvén kommentálja is az eseményeket.
Igaz nekem már segitett is piacolni, 100k feletti követ akartam kirakni 2500-as áron de 250-nél megnyomta az entert, igaza volt ezen az áron elvitték mint a cukrot, jó a kis csaj piaci érzéke:))
A közös programokat mikor szervezzük belekalkuláljuk a piaci visszajövő eseményeket és az esetleges más hódos cselekményeket.
Nálunk működik:)

Szemes224 07-01-2007 06:01

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 106666)
Nem kell külön net, csak egy kis önfegyelem, nem kell be kiváncsiskodni a másik országába. A párommal mindketten hódozunk, egy a netünk de két gépünk van megosztott IP cimmel.
Nem lépünk be egymáshoz, mindegyikőnk kezelgeti a saját országait.
Igaz van egy közös felügyelőnk aki magyarázza mit hogy kell csinálni és mit csinál másképp a másik, csak nehezen érthető:)
Jázmin lányunk (10 hónapos) nagy érdeklődéssel nézi mit csinálunk és a saját nyelvén kommentálja is az eseményeket.
Igaz nekem már segitett is piacolni, 100k feletti követ akartam kirakni 2500-as áron de 250-nél megnyomta az entert, igaza volt ezen az áron elvitték mint a cukrot, jó a kis csaj piaci érzéke:))
A közös programokat mikor szervezzük belekalkuláljuk a piaci visszajövő eseményeket és az esetleges más hódos cselekményeket.
Nálunk működik:)

Naja, így könnyű! Pici Jázmin az anyatejjel szívja magába a tudást, nincs ezen mit csodálkozni.:)Az én adminom nem tűri az erőszakot. Csataidőben simán átvált Barbiöltöztetésre...:D Szerinte bőven elég egy hódos a családban...igaza van, így nincs vita: Rózsaszínbe vágjuk magunkat és kész :D

Pepa 07-07-2007 16:05

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 106664)
A párom általam lett szerelmes a hódba :D
Remélem ez is dicspontnak számít :p

Az én párom általam utálta meg a hóditót:D A "csak egy perc", "mindjárt kv van", "pillanat csak támadok" és egyéb mondatok már bele vannak egétve, de erre megvannak a válaszok is "akkor nincs vacsora", "megették a katonáid", "menj a ...." (igaz egy este tízkor inditott támadás, és annak kíséretére várás keretein belül történt).
Remélem, nem ez lesz az utolsó csepp.

Ati 07-07-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 108070)
Az én párom általam utálta meg a hóditót:D A "csak egy perc", "mindjárt kv van", "pillanat csak támadok" és egyéb mondatok már bele vannak egétve, de erre megvannak a válaszok is "akkor nincs vacsora", "megették a katonáid", "menj a ...." (igaz egy este tízkor inditott támadás, és annak kíséretére várás keretein belül történt).

Rángasd bele Őt is a játékba, hogy tudja mi ez. :)

Pepa 07-07-2007 16:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 108071)
Rángasd bele Őt is a játékba, hogy tudja mi ez. :)

Próbáltam;) Hülye háborúsdinak nevezi és hogy évek múlva bánni fogom, hogy most ezzel töltöm a szabad időm.

Ati 07-07-2007 16:26

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 108073)
évek múlva bánni fogom, hogy most ezzel töltöm a szabad időm.

Remélem nem lesz igaza. :)

sasa 07-07-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 108070)

Ha lesz két kv között időd, nézzétek meg a Szívem Csücskei (2005) című filmet. ;)
A szenvedély az szenvedély. :D

Zsáni 07-07-2007 18:50

Quote:

Originally Posted by Dr Rozi rendel (Post 106546)
Zsáninak csak kis botlásnak tudom be:) Különben nem gondolnám ezt róla:D

mi van az én botlásaimmal? :eek: és mi is ez a botlás pontosan?
És egyébként is. ki is vagy te? :eek:
ja és persze mit gondolsz rólam? :S

Pepa 07-07-2007 19:08

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 108090)
mi van az én botlásaimmal? :eek: és mi is ez a botlás pontosan?
És egyébként is. ki is vagy te? :eek:
ja és persze mit gondolsz rólam? :S

Anyu, mi csak szépet is jót gondolunk Rólad;) Ha valaki mást mondana, annak:mad:

Pepa 07-07-2007 19:11

Quote:

Originally Posted by sasa (Post 108080)
Ha lesz két kv között időd, nézzétek meg a Szívem Csücskei (2005) című filmet. ;)
A szenvedély az szenvedély. :D

Két kv között max 20 perc van:D Kv van 00-kor, 03-kor, 09-kor, 18-kor, 39-kor, 52-kor. Ennél hosszabb a film?

All times are GMT +1. The time now is 12:56.