Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hód kalkulátor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1934)

Princ 06-28-2007 23:32

A táblázatkezelők "egyéb segédproginak" számítanak? És ha nem, akkor az is "csalás"? :p

Ati 06-28-2007 23:34

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 106150)
A táblázatkezelők is "egyéb segédproginak" számítanak? És ha nem, akkor az is "csalás"? :p

Mire használod? Rendszerezed vele az adatokat, és segít számolni, de nincs közvetlen hatással a játékra? Akkor ide tartotnak, igen. :)

Gazsy 06-28-2007 23:34

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 106150)
A táblázatkezelők is "egyéb segédproginak" számítanak? És ha nem, akkor az is "csalás"? :p

a sugó értelmezése után gondolom az is legális:) a minden ami nincs közvetlen hatássa a hódra..pl távolbalátó progi, vagy valami agyafurt progi amit beállítasz és a gém meg támad varázsol, vagy valami...:o

Princ 06-28-2007 23:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 106152)
Mire használod? Rendszerezed vele az adatokat, és segít számolni, de nincs közvetlen hatással a játékra? Akkor ide tartotnak, igen. :)

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 106153)
a sugó értelmezése után gondolom az is legális:) a minden ami nincs közvetlen hatássa a hódra..pl távolbalátó progi, vagy valami agyafurt progi amit beállítasz és a gém meg támad varázsol, vagy valami...:o

De akkor oda tartozik még a számítógép számológépe is.. És akkor a nem létező opcióra csak a papírt+ceruzát, kézi számológépet, vagy mondjuk abakuszt használók szavaznának. :D És a fejszámolók meg szerencsejátékosok, végül pedig a zsenik. :-))

Úh nem értem miért ne lenne akkor is egyhangú a szavazás, hiszen az utóbbiak biztos elenyésző kisebbségben vannak.

Steve 06-29-2007 00:01

használok :)

h5 tools
saját oriépítő excel
saját klán excel

asszem nekem más nemis kell, kezdőként ez elég :)

jah! Demian progija is elég jó, most azzal akarok barátkozni kicsit :)

Stev 06-29-2007 02:20

Quote:

Originally Posted by otto500 (Post 106096)
Azért ne általánosíts:p:D, én jobban bízok a tudásomban, mint akármilyen számológépben.:D
Ha egy gép elront valami fontos dolgot, én hajlamos vagyok kidobni vagy széttörni, de ha én hibázok, magamnak valahogy mindig megbocsátok:D

Nálam ha a gép elront valamit, akkor utána kell járnom hogy mit rontottam el a képletben, vagyis a gép csak az én tudásomat használja fel(csak persze jóval gyorsabban:D) Pl Htools-t soha nem használnék, abban nem bízom, mert nem én írtam.

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 106097)
kifejezetten a számítógép használatát akarom kikerülni... nem tudom mi késztet erre, de jól megvagyok így
és az agyamat is karbantartja valamennyire a folyamatosan használt képletek tömkelege :p

Az agyam karbantartására nekem tökéletesen megfelel a táblázatom folyamatos tökéletesítgetése, ráadásul ált. úgyis gépről hódítózom, vagyis éppúgy kéznél van mint a számológép.:)
Persze ha wapról támadok, marad a toll+papír...

J.Ati 06-29-2007 03:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 106115)
Jó, hát ő azt is mondta már, hogy feltörte a Hód szerverét. :) Nem kell mindent elhinni. :D

off:

:)))
Ezt már másodjára látom ,hogy ezt írod.
hol nyilatkozta ez a bátor fiú,hogy feltörte a szervert??
Jó lenne kacagni egyett eme beírásán:p:p

Burning 06-29-2007 08:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 106108)
Hmm?

"Szabadon használható azonban minden olyan segédeszköz, ami a játéktól függetlenül segít számolni, vagy rendszerezni az adatokat, amennyiben ez nincs közvetlen kihatással a játékra"

hatással van rá, mert ha egy tudatlan használja progit tudja mit küldjön beüt...ha nem használja lehet kihagy valamit és pattan:)

Dragi 06-29-2007 08:47

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 106168)
off:

:)))
Ezt már másodjára látom ,hogy ezt írod.
hol nyilatkozta ez a bátor fiú,hogy feltörte a szervert??
Jó lenne kacagni egyett eme beírásán:p:p

egy szép estén amikor épp kitiltások miatt ment a szájkarate X fórumon hát hol máshol :rolleyes: Erre jött Boszi első beírása hogy ő feltörte a hód szerverét :D:D:D Ati meg visszakézből 168 kör :D

Redback 06-29-2007 09:01

Az nagy lehetett!!Megnéztem volna ahogy ott dumál arról hogy feltörte megminden :D Meg megnéztem volna azt is amikor a 168-körről visszajön és elkezdreklamálni hogy miért tiltották ki....

All times are GMT +1. The time now is 23:16.