![]() |
Engem nagyon piszkál a kérdés...:confused:Mennyire fogja ez befolyásolni a katonaárakat...Várható esetleg a katik árának drasztikus csökkenése?:confused:
Az én csopimban már így is elég olcsó,de kiváncsi vagyok :D |
Quote:
Ha mélyen bele akarsz menni az elemzésbe, akkor vedd figyelembe, hogy nyár van, más réteg játszik, mint nem-nyáron, az ő szokásaikat vedd alapul, figyelembevéve természetesen az életben is bekövetkező társadalmi szokásokat. Ezt vesd össze azzal, hogy a katonatermelő országok vajon mikor aktívabbak, illetve játékon belül milyen események várhatóak/történtek. |
Quote:
|
Véleményem szerint mivel már köztudottá vált a tekercsírás haszna és fortélya, ezért várható egyfajta csökkenő trend a tekercsárakban...
de nem kell semmi szélsőségtől rettegni, hisz egy bizonyos ár alatt inkább nem adják majd el, szal mindig meg lesz egy egészséges ára , egyesek szerint egészségesebb mint ha 3k arany körüli lenne. Attól szerintem meg végképp nem kell rettegni h a nem teki védett fajok túlságosan újerőre kapnának, mert csupán anyagi megfontolásból szokták az ellenséget tekercselni.... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Felsőbb csoportokban meg úgyis beáll :) Én spec élvezném ha 5iken 3-400-ért vehetném :D:D |
Quote:
Ez nem érinti/nem érintheti a felsőbb csopikat...és még ottis az újrakezdők ebből esetleg még hasznot is húznak...lecsapnak az olcsó árura és feltolják ők az árakat...annyira nem tartok énse ettől a "problémától"...:D |
Quote:
Most amit észrevettem mindehol van egy kis emelkedés, de ez elég hamar vissza fog esni...bár remélem nem :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:45. |