Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A tekercsek jövője (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1925)

System 06-25-2007 19:00

Engem nagyon piszkál a kérdés...:confused:Mennyire fogja ez befolyásolni a katonaárakat...Várható esetleg a katik árának drasztikus csökkenése?:confused:
Az én csopimban már így is elég olcsó,de kiváncsi vagyok :D

Ati 06-25-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by System (Post 105312)
Engem nagyon piszkál a kérdés...:confused:Mennyire fogja ez befolyásolni a katonaárakat...Várható esetleg a katik árának drasztikus csökkenése?:confused:
Az én csopimban már így is elég olcsó,de kiváncsi vagyok :D

Ha mélyen bele akarsz menni az elemzésbe, akkor vedd figyelembe, hogy nyár van, más réteg játszik, mint nem-nyáron, az ő szokásaikat vedd alapul, figyelembevéve természetesen az életben is bekövetkező társadalmi szokásokat. Ezt vesd össze azzal, hogy a katonatermelő országok vajon mikor aktívabbak, illetve játékon belül milyen események várhatóak/történtek.

solven 06-25-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 105306)
Ez a lassú csoport?

Nem, ez normál csopi (5/T)

LotR 06-26-2007 15:56

Véleményem szerint mivel már köztudottá vált a tekercsírás haszna és fortélya, ezért várható egyfajta csökkenő trend a tekercsárakban...
de nem kell semmi szélsőségtől rettegni, hisz egy bizonyos ár alatt inkább nem adják majd el, szal mindig meg lesz egy egészséges ára , egyesek szerint egészségesebb mint ha 3k arany körüli lenne.

Attól szerintem meg végképp nem kell rettegni h a nem teki védett fajok túlságosan újerőre kapnának, mert csupán anyagi megfontolásból szokták az ellenséget tekercselni.... ;)

Valezius 06-26-2007 16:02

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 105489)
Véleményem szerint mivel már köztudottá vált a tekercsírás haszna és fortélya, ezért várható egyfajta csökkenő trend a tekercsárakban...
de nem kell semmi szélsőségtől rettegni, hisz egy bizonyos ár alatt inkább nem adják majd el, szal mindig meg lesz egy egészséges ára , egyesek szerint egészségesebb mint ha 3k arany körüli lenne.

Attól szerintem meg végképp nem kell rettegni h a nem teki védett fajok túlságosan újerőre kapnának, mert csupán anyagi megfontolásból szokták az ellenséget tekercselni.... ;)

Aki 3aranyért adja a gabonát és 10-ért az agyagot, az megteszi a tekerccsel is :o (Mondjuk talán nem megy írási költség alá, de...)

Phoenix 06-26-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 105494)
Aki 3aranyért adja a gabonát és 10-ért az agyagot, az megteszi a tekerccsel is :o (Mondjuk talán nem megy írási költség alá, de...)

Pontosan erre gondoltam én is, mert mindig lesz olyan, aki kirakja még olcsóbban, csakhogy megvegyék (ez inkább a kezdőkre utal).

-Fegya- 06-26-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 105496)
Pontosan erre gondoltam én is, mert mindig lesz olyan, aki kirakja még olcsóbban, csakhogy megvegyék (ez inkább a kezdőkre utal).

De olyan is lesz mindig, aki felvásárolja a túl olcsón kirakott tekiket és kirakja drágábban.

Seldon 06-26-2007 18:09

Quote:

Felsőbb csoportokban meg úgyis beáll :)
Én spec élvezném ha 5iken 3-400-ért vehetném :D:D

System 06-26-2007 18:45

Quote:

Nah igen de a kezdők csak az ötödiken vannak:p;):D
Ez nem érinti/nem érintheti a felsőbb csopikat...és még ottis az újrakezdők ebből esetleg még hasznot is húznak...lecsapnak az olcsó árura és feltolják ők az árakat...annyira nem tartok énse ettől a "problémától"...:D

Phoenix 06-26-2007 21:08

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 105515)
De olyan is lesz mindig, aki felvásárolja a túl olcsón kirakott tekiket és kirakja drágábban.

De ezt is csak egy bizonyos szintig lehet megoldani. Mert ha monnyuk egy tekiíró szövi összefog, akkor simán le lehet nyomni az árakat és a "gazdag" orik azon veszik észre magukat, hogy csórók :)

Most amit észrevettem mindehol van egy kis emelkedés, de ez elég hamar vissza fog esni...bár remélem nem :)

All times are GMT +1. The time now is 02:45.