![]() |
Valezius, 0 varázslóm és 0 tolvajom van (eladtam őket lényegében).
Mellesleg van kocsmám, szóval tolvajom akár lesz is majd, miért ne, jó hely pénzt tárolni (a mi csoportunkban drágán adják). Természetesen a tolvajokat szívesen látom bármikor. Nem az országban tartom a pénzt meg a nyersanyagot, ráadásul a 1x bank asszem 50-el osztja az effektív pénzmennyiséget. Elloptak 0 bála ételt, 90 tábla agyagot, 191 öl fát, 93 mázsa követ, 44 fémrögöt, 4 fegyvert és 0 drágakövet! 10.336 aranyat elloptak! 116 emberünket elrabolták! Asszem itt jött rá a srác, hogy nem tőlem kell lopni :) Bár a nyersanyagot néha egész jó pénzért el lehet adni. |
Azért azt a bankos részt még nézd meg a súgóban ;)
|
Hogy még érthetőbb legyen, jöjjön egy rövid példa:
Bankok Összes pénz Lopható* 0 1.000.000 1.000.000 1 1.000.000 800.000 2 1.000.000 640.000 3 1.000.000 512.000 4 1.000.000 409.600 5 1.000.000 327.680 Ez nekem azt súgja (de talán nem jól értem?!), hogy a formula Arany*(0.8^n) Például 12 bankkal a pénz 6.87%-át vihetik el... 12 bank = 1.8 millió arany, azaz ha ennyit tartasz, akkor effektíve 123k pénzed van otthon. Nem hiszem, hogy ebből megéri lopni. Fosztogatni persze lehet. De ha jól láttam, azt csak defenzzel lehet kivédeni. |
Quote:
Quote:
|
Pont ezt írtam.. hogy olyan, mintha 50-ed annyi pénzem lenne (jelen esetben 15-ödannyi).
|
Quote:
Hadd jegyezzem meg h ertekelem amikor valaki szamokkal probal magyarazni valamit mert sokkal hatasosabb, foleg ebben a jatekban! Egy dolog azert a magyarazatodba santit szvsz (ha nem igy van pls pontositast kerek attol aki ezt jobban tudja): "akkor effektíve 123k pénzed van otthon"... "Például 12 bankkal a pénz 6.87%-át vihetik el..." Hat nem eppen, mert effektive otthon van a penzed es nem a 6.87%-at vihetik el hanem a 6.87%-bol lophatnak!!! Jol akartad irni csak nem jol fogalmaztal... es minden lopas utan ujra kell szamolni azt az erteket amibol lophatnak! |
Quote:
Elméletileg ha tehát vki sikeresen végig lop annyi fog hiányozni... A számításokat helyességét nem ellenőriztem le... csak elméletbe szóltam hozzá... feltételezve, hogy a sugo adataiból kiindulva helyesek a számítások.. |
Quote:
elmeletileg kapszhatsz szamtalan lopast es ha utanaszamolsz szerintem eszreveszed h nincs igazad ebben az allitasban sem mert a lopasok szamatol fugg! h mennyibol lop azt kiszamolhatod h mennyit fog lopni azt is kiszamolhatod ha tudod milyen fajjal jatszik+szemelyiseg+ bla bla bla amibol majd rajosz h nincs igazad az az h nem constans ertek az amibol lophat, mert minden lopasnal ujra kel szamolni Pelda: ha 1 kor alatt 10 tolis lopna teged mig keszultsege kimerul akkor az eredeti penzed 6,87%-a fog hianyozni? hat szerintem nem! |
segítségkérés a szövetségtől.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy ha szövetségben játszom és varázslattal látod, hogy 2 körön belül megtámadnak, de te segítséget kérsz a 2 körön belül lévő szövetségesettől, akkor ebben az esetben melyik sereg ér oda először:
a.) segítő sereg a szövetségestől, és segít kivédeni a támadást b.) a támadó sereg, és csak utána érkezik a szövetséges csapat és marad a már beállított körig Ehhez kapcsolódva a már megérkezett segítő csapatoknak kell e helyet biztosítani barakkban, vagy nem? Vagyis ha minden helyem fullon van a barakkban és nincs kint támadó seregem se, akkor kár kérni segítséget? |
Quote:
* Szövetségi segítő seregek megérkezése * Csata * Szövetségi segítő seregek távozása * Kint levő seregek hazaérkezése " |
All times are GMT +1. The time now is 11:33. |