![]() |
én full elittel nem tudom elképzelni a játékot...én mindig úgy csinálom hogy pl 4k egység fér a barakkban akkor abbol 1k íj aminek a (fele tornyos) 2k paci és 1k elit.Nekem eddig bejött mindig,és sztem ezután is befog.
|
Quote:
|
Íj + paci = istenkirály.
full elit = jó, de rezeg a léc. Azt valaki árulja már el, hogy a íj+paci+elit miért jó? Mert olyan szépen néznek ki egymás mellett ha valaki meggömböz és látja? Én nemtudom, de sokkal egészségesebb ha az íjász véd konkrétan a toronyban, a paci meg beüt mint állat. Hol jut itt szerep az elitnek? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a lényege, hogy mivel csak kevés van 1-2k, ezért alap állapotban véd, tehát hasznos, de az íj jobb, azonban. ha a 10k pacid nem elég akkor mellé teheted a 2k elitet és lehet az már elég. erre azt mondod, a 12k paci is simán átviszi, de ha meg elég 10k akkor jól jön az a 2k elit védeni... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ha sima íj paci, akkor van 4k íj (beton) és 16k paci... ha otthon van a paci és az íj: 95992 *(erre jön a tekiérték, a faji bónusz, a védvarázslat és az mf bónusz; ez 100%-os kat.morállal van számítva, és 20% toronybónusszal ha a paci nincs otthon:57592 * ha a paci az elit és az íj otthon van: 110392 * ha az elit és az íj van otthon: 81592 * |
Quote:
tehát ez is egy ok, de ilyenkor kevesebb elit is elég... |
All times are GMT +1. The time now is 21:18. |