Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ki milyen egységeket tart a seregében? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1902)

Redback 06-28-2007 12:27

én full elittel nem tudom elképzelni a játékot...én mindig úgy csinálom hogy pl 4k egység fér a barakkban akkor abbol 1k íj aminek a (fele tornyos) 2k paci és 1k elit.Nekem eddig bejött mindig,és sztem ezután is befog.

Burning 06-28-2007 19:29

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 103567)
ilyen téma már több is van:

meg talán lehetne íj-elit-ló felállást is, de én annak nem sok értelmét látom

már Steve is mondta de nem fejtette ki: az íj elit ló, azért jó, mert mivel csak a sereg kis része elit, ezért az eltérés, ha támadni viszed minimális, de ha nem kell otthon hagyhatod és védekezésnél többet segít mint a paci;)

Brown 06-28-2007 19:39

Íj + paci = istenkirály.
full elit = jó, de rezeg a léc.

Azt valaki árulja már el, hogy a íj+paci+elit miért jó? Mert olyan szépen néznek ki egymás mellett ha valaki meggömböz és látja? Én nemtudom, de sokkal egészségesebb ha az íjász véd konkrétan a toronyban, a paci meg beüt mint állat. Hol jut itt szerep az elitnek?

Brown 06-28-2007 19:40

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 105989)
már Steve is mondta de nem fejtette ki: az íj elit ló, azért jó, mert mivel csak a sereg kis része elit, ezért az eltérés, ha támadni viszed minimális, de ha nem kell otthon hagyhatod és védekezésnél többet segít mint a paci;)

Túl sokáig írtam az üzit. Még nem olvastam a hozzászólásod. :)

Brown 06-28-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 105989)

Írsz egy arányt, hogy mire gondoltál? Íj, ló, elit. Miből mennyi? Csak utánna akarok számolni.

Burning 06-28-2007 19:42

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 105996)
Íj + paci = istenkirály.

Azt valaki árulja már el, hogy a íj+paci+elit miért jó? Mert olyan szépen néznek ki egymás mellett ha valaki meggömböz és látja? Én nemtudom, de sokkal egészségesebb ha az íjász véd konkrétan a toronyban, a paci meg beüt mint állat. Hol jut itt szerep az elitnek?

már leírtam, de lehet nem érted:p
a lényege, hogy mivel csak kevés van 1-2k, ezért alap állapotban véd, tehát hasznos, de az íj jobb, azonban. ha a 10k pacid nem elég akkor mellé teheted a 2k elitet és lehet az már elég. erre azt mondod, a 12k paci is simán átviszi, de ha meg elég 10k akkor jól jön az a 2k elit védeni...

Brown 06-28-2007 19:44

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 105999)
már leírtam, de lehet nem érted:p
a lényege, hogy mivel csak kevés van 1-2k, ezért alap állapotban véd, tehát hasznos, de az íj jobb, azonban. ha a 10k pacid nem elég akkor mellé teheted a 2k elitet és lehet az már elég. erre azt mondod, a 12k paci is simán átviszi, de ha meg elég 10k akkor jól jön az a 2k elit védeni...

Te is sokáig írtad...:D

tdomo 06-28-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 105996)
Íj + paci = istenkirály.

A szöviben, ha a hadisnak vannak elitjei is az íjak és a lovak mellé, akkor ha a tolis és a varis is tart elitet, el tudják vinni a hadistól a segítséget földért, és nem kell minden esetben fedezniük. Alsóbb szinteken elég sok lufi ori van, akiket így át tudnak ütni.

Burning 06-28-2007 19:51

Quote:

Originally Posted by Brown (Post 105998)
Írsz egy arányt, hogy mire gondoltál? Íj, ló, elit. Miből mennyi? Csak utánna akarok számolni.

nem tudom, de én úgy szoktam, hogy 50% barakkom van. vegyünk 1k hekit, akkor 500 barakkod van = 20k egység (erre jön a teki és faji adottság) akkor a 20k-ból minimum 4k íj, 4k elit és 12k paci.
ha sima íj paci, akkor van 4k íj (beton) és 16k paci...

ha otthon van a paci és az íj: 95992 *(erre jön a tekiérték, a faji bónusz, a védvarázslat és az mf bónusz; ez 100%-os kat.morállal van számítva, és 20% toronybónusszal
ha a paci nincs otthon:57592 *

ha a paci az elit és az íj otthon van: 110392 *

ha az elit és az íj van otthon: 81592 *

Burning 06-28-2007 19:52

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 106002)
A szöviben, ha a hadisnak vannak elitjei is az íjak és a lovak mellé, akkor ha a tolis és a varis is tart elitet, el tudják vinni a hadistól a segítséget földért, és nem kell minden esetben fedezniük. Alsóbb szinteken elég sok lufi ori van, akiket így át tudnak ütni.

igen, ezért tartunk 1k elitet íj/pacinál is, hogy a vari tudjon vinni;)
tehát ez is egy ok, de ilyenkor kevesebb elit is elég...

All times are GMT +1. The time now is 21:18.