![]() |
Nekem is volt orim 5/xben, én a 20ik helyig jutottam. Ott már csak 1 ori volt felettem 2 körre, a következő 8ra az azt követő meg 11re :D, velük szépen MNTt kötöttem és meg volt oldva a dolog. Javaslom, hogy te is próbálj MNT kötni ha termelni akarsz, hátha belemennek.
|
Megpróbálom, de nem hiszem, hogy érdekelni fogja.
|
Meg a másik dolog, ha tényleg messze vannak a szövijeid, és úgyse tudnak segíteni, légy MF egy időre, hátha az a +40% segít vmit, míg a szövijeid utólérnek.
|
Quote:
biztosan meg fogod tudni oldani :) |
Megoldottam, felléptem! De hogy ilyeneket hogy engedhetnek ki a szülőszobából?? Már ott kéne zsákolni az összes hiénagyanús esetet...
|
Off: Lenne egy kérdésem, de emiatt nem akarok új témát nyitni, ezért ide írom be :P
A súgoban a törpe előnyeinél ezt lehet olvasni: a katonák továbbképzése speciális egységekké gyorsított, alaphelyzetben 10 (6) kör. Mit jelent ez a zárójeles 6 kör? Régebben volt esetleg gyorsított katonaképzés, a túlórás építkezéshez hasonlóan, és ez még onnan maradt vissza? Mégegyszer bocs, hogy ide írtam be, de ez a téma már úgyis kifulladt, és ezért felesleges lett volna új topicot nyitni. |
Quote:
|
Ohh köszi :D Erre soha nem jöttem volna rá, talán azért mert csak normálban játszok, és sose képzek védőt ill. támadót :D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:37. |