Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   VIP a nem magyar játékban (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1872)

Pool 06-05-2007 15:45

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101243)
Egyelőre továbbra is úgy látom, hogy Te vagy az egyetlen, aki ezt a megoldást favorizálja. A többiek, akik támogatták, mint az olcsóbb tarifa miatt tették, nem a drágább miatt.

Úgyhogy ez azt hiszem erősen egyedi eset. Mondjuk ebből adódóan akár azt is meg lehet oldani, hogy összegyűjtesz rá egy csomó kört (párbaj? :D), és egyszeri egyedi alkalommal beváltom, anélkül, hogy ezt olyan irányba bonyolítanánk, hogy külön lehetőség rá a játékban.

Nem lehetne mondjuk kéthavonta egyszer beváltani? :)
De értem, úgy látom, mindenki másnak van netes kártyája...
Ok Ati, akkor nemsokára szavadon foglak, rakok fel VIP-et a főorira sokat, és jelentkezem :D
Köszi!

Pool 06-05-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 101244)
Az már elég olcsó vip lenne: bevipelek egy orit, még 2megkapja, aztán erről a kettőről átutalom.

De mi lenne, ha csak főoriról lehetne átutalni 1:2arányban, akkor nem lehetne vele visszaélni. És Poolnak is jó lenne, aki telenyeri a főoriját vippel :D

Persze csak ha megoldható ez az egész átutalós dolog.

Én is a főoriról akartam átrakatni...

Ati 06-05-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 101244)
Az már elég olcsó vip lenne: bevipelek egy orit, még 2megkapja, aztán erről a kettőről átutalom.

De mi lenne, ha csak főoriról lehetne átutalni 1:2arányban, akkor nem lehetne vele visszaélni. És Poolnak is jó lenne, aki telenyeri a főoriját vippel :D

Persze csak ha megoldható ez az egész átutalós dolog.

Értelemszerűen nálam csak főországról jöhet szóba, a többi kapcsolt ország esetén ilyen lehetőség teljes mértékben kizárt. Az arány pedig sajna 1:4, az sms a lehető leggazdaságtalanabb megoldás, ami csak létezik.

lll 06-05-2007 15:49

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 101246)
Nem lehetne mondjuk kéthavonta egyszer beváltani? :)
De értem, úgy látom, mindenki másnak van netes kártyája...
Ok Ati, akkor nemsokára szavadon foglak, rakok fel VIP-et a főorira sokat, és jelentkezem :D
Köszi!

Pool majd szólj amikor szólni akarsz ATinak:)
ne legyen már plusz munkája ATinak, hogy külön neked és külön akár nekem is:)

Pool 06-05-2007 15:49

Ati, még egy kérdés
Mennyi magyar VIP körnél teszed át a külföldire? 4000-nél már kereshetlek? :)

Pool 06-05-2007 15:50

Quote:

Originally Posted by lagen (Post 101252)
Pool majd szólj amikor szólni akarsz ATinak:)
ne legyen már plusz munkája ATinak, hogy külön neked és külön akár nekem is:)

Tessék, nem csak én akarnám :P

Valezius 06-05-2007 15:51

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101248)
Értelemszerűen nálam csak főországról jöhet szóba, a többi kapcsolt ország esetén ilyen lehetőség teljes mértékben kizárt. Az arány pedig sajna 1:4, az sms a lehető leggazdaságtalanabb megoldás, ami csak létezik.

De miért 1:4? Ezt én nem értem, azt mondtad, hogy fele annyiba kerül a magyar vip, mint a külföldi. (Sajnos a külföldi tarifát nem tudtam megtalálni)
A 4-et csak úgy sikerült kihoznom, hogy sms feleannyiba kerül-fele annyi vipkörért. :)

Pool 06-05-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 101255)
De miért 1:4? Ezt én nem értem, azt mondtad, hogy fele annyiba kerül a magyar vip, mint a külföldi. (Sajnos a külföldi tarifát nem tudtam megtalálni)
A 4-et csak úgy sikerült kihoznom, hogy sms feleannyiba kerül-fele annyi vipkörért. :)

Ati ezt írta:

Ennyire azért nem durva a helyzet, mert azért a ~1000 forintért nem 336 kört kapsz, hanem a dupláját: 672 kört.

Az átváltási arány viszont ettől függetlenül sajnos valós, hiszen egy sms jutaléka sokkal magasabb, mint a bankkártyás fizetésé, ezért kb ezt a 4x-es szorzót kellene ilyen esetben használni, míg bankkártyás fizetésnél megúsznád ennek a felével.

Ati 06-05-2007 15:52

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 101253)
Ati, még egy kérdés
Mennyi magyar VIP körnél teszed át a külföldire? 4000-nél már kereshetlek? :)

Legyen....

Zsáni 06-05-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 101258)
Legyen....

és akkor milyen arányban teszed át?

All times are GMT +1. The time now is 20:47.