Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Földleadás egységes ellehetetlenítése/büntetése --- > SZAVAZÁS (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1862)

Grabi 05-31-2007 21:27

21:49 üzenet

Reni 05-31-2007 21:35

Van egy olyan érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett, pedig ugyanarról beszélünk.

Grabi 05-31-2007 21:51

mit olvasol ki az enyémből és mit hiányolsz belőle?

Reni 05-31-2007 21:56

Én azt mondom a hármas pont megvalósítható minden csoportban.

Te azt, hogy szeretnétek, hogy a minimumföld újrázás után megmaradjon, baráti malusz meg már eleve van....és ezek megegyeznek a hármas ponttal

félreértettem valamit?

Grabi 05-31-2007 21:58

igen, a hármas pont minden szintre vonatkozik. csak a top30%-as cuccok(pl. 7-9) nem.

Reni 05-31-2007 22:10

Azok nem is a földleadás korlátozására vonatkoznak, köze nincs a témához szerintem, ha valakinél jobban gyújatanak majd vagy jobban esik a morálja még nem fogja kevésbé ügyesen leadni a földjét.....ezekről értelmét sem látom beszélni.

Kutyuleee 05-31-2007 22:18

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 100145)
Azok nem is a földleadás korlátozására vonatkoznak, köze nincs a témához szerintem, ha valakinél jobban gyújatanak majd vagy jobban esik a morálja még nem fogja kevésbé ügyesen leadni a földjét.....ezekről értelmét sem látom beszélni.

De nem fog leutalni haveroknak mrdokat, nem vásárolja fel a kati piacot, hogy seggitse őket a háborúban stb... sok jksz-nek ők a forrásai amik nem nyiltak (természetesen vannak kivételek mielött valaki letépi a fejem:D)

kiep 05-31-2007 22:22

Nem látom a szavazás értelmét. Kicsit szerintem buta kérdés... Miért kéne az 1/A-n máshogy elbírálni a csalást???

Reni 05-31-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by kiep (Post 100149)
Nem látom a szavazás értelmét. Kicsit szerintem buta kérdés... Miért kéne az 1/A-n máshogy elbírálni a csalást???

Nem az elbírálásokon vagy a büntetéséken van a hagsúly, hanem a megelőzésen...de 100 karakterre vannak az opciók korlázva a szavazásnál, ezért olvasd el az első hozzászólást, úgy jobban lépben leszel talán.

Kérdés igazából az, hogy mit szeretnél?

legyen minden csoportban egyformán gátolva, megelőve a csalás, egyforma szabályokkal

vagy legyen olyan csoport, amikre nem fog minden szabály vonatkozni, ami történetünkben az 1/A csoport.

Kérdés azért lett felvetve, mert én igazságtalannak tartom azt, hogy míg az alsóbb szinteken lévő csoportokra vonatkoztatva felmerült az a javaslat is, hogy a minimum földön és a baráti maluszom kívül (amit alapból minden egyes csoport megkapna) esetleg még fokozott gyújtigatás és morálcsökkenés + hekivesztéssel tetézve legyenek az alap maluszok, amit persze az 'A' csopotban nem lehet bevezetni. Az olyan szabályt amit nem lehet ugyanarra a csalásra mindenhol bevezetni igazságtalannak tartom.

Reni 05-31-2007 22:43

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 100147)
De nem fog leutalni haveroknak mrdokat, nem vásárolja fel a kati piacot, hogy seggitse őket a háborúban stb... sok jksz-nek ők a forrásai amik nem nyiltak (természetesen vannak kivételek mielött valaki letépi a fejem:D)

ez a téma nem erről szól, nyissál ez ügyben sajátot kérlek

All times are GMT +1. The time now is 19:38.