![]() |
Idézet:
Eredeti szerző Ati Ha gnóm vagyok, elfogyott a rúnám, lejár a könyvtárkulcs, bent van pármillió tekercsem, akkor igazán nem érdekel, hogy mennyibe kerül a rúna. Ha biztosítani akarom, hogy ne lophassák el a 2 éve irogatott tekercseimet, akkor máris tisztességtelen piaci magatartást tanusítok, csak azért, mert valaki épp felvásárolta a rúnákat? Ne már... Ati: hol olvastal olyat hogy az elso gyanus magatartas buntetest von maga utan???? |
Igen, avgy nem :)
Mindenre van kifogás, minden korlát valahol érint olyanokat is, akik csak rendesen piacolnának. Tutira nem lesz tökéletes megoldás.
De azért megkérdezném én is, érdemes ezen egyáltalán agyalnunk? Szándékodban áll megakadályozni a pénz átjátszást, vagy nem? |
Quote:
(tudom, tudom, okos ember kihasználja! Nekem is van kint általában pár adag nagyon drága fémem, rúnám stb..., amin esetenként sikerült is nagyot kaszálni, ha éppen valaki akciózik. :) |
:) én is soxor belenyultam ilyenbe, mert láttam a mozgást nyertem is vele.
csak miután végre "RÁJÖTTEK" hogy nem tiszták 1es orik, és repültek anarchba addigra jópár orinak elvették a kedvét a játéktól, vagy xétverték... jogos, l1ek önfejü törödjek csak a saját orimmal, és esetleg ne foglalkozzak azokkal akiket nem én verek xét... De lehet hogy a játék xempontjából jobb lenne az ilyen eseteket kiszürni, mert talán az 1%ha nyer ebből, és vszeg 1 csoportba sokkal többen elvéreznek vele, mert olyanba kötnek bele, akik végképp elveszik a kedvet. (furcsa de 3-4k köre én is ilyenbe botlottam. és most alig él ori, és nemjó a kedvem, pedig nehezen veszik L. és én még kitartó vagyok... de sok orit láttam eltünni...) Ha ilyen a felfogás, hogy jó t1ék, néhányan nyerjenek, és esetleg kevesebben l1ünk jó:) ezzel nem tudok vitázni. és talán ahogy máshol is olvasgattam, hogy kit-hogy mivel tudtak közel megtöréshez hajtani, hasonló kis apróságokkal, vhogy az az érzésem támadt, hogy nem légbőlkapott az elképzelésem a játékosok moráljának csökkenéséről. De jó. én felvetettem, probálnék finomitani, de asszem támpontok hiányában nem tudok. /keresek más témát:))/ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:DD
jó. Problémát látsz-e abban, hogy jópáran irreárisan, xinte már számodra is "nem vehetikmeg" áron teszik ki a dolgaikat, és ezzel 1-2oriban hirtelen iszonyat pénz merül fel? z anarchos vonás, ahogy utalják, a probléma ott van, hogy az 5ös csoportokba is ilyen akciók mentek. (2k köre igen, jelenteni nem lehet, mert nincs mit, ellenizni lehet) Másik, te hogy értékelnéd azt, hogy olyan országopk ellen kell küzdened, akik szinte végtelen pénzel rendelkeznek, azáltal, hogy kapják máshonan? jópár körrel ezelőtt ez ment 5be. (furcsa mód ti erősitettek meg ezzel, mert azota a banda anarchba van. nyilván nem piacolás miatt, hanem jksz miatt, ami mitsem változtat azon, hogy mivel oldották meg a pénzproblémáikat) És sok ország tulaja ezt vhogy nem birja idegileg:) és talán ez is lehetne indok, hogy az ilyen érthetetlen utalások ellen t1ünk vmit. nem? végülis lassan kezdenénk elbeszélni ellen, és lehet te mint fönök. tehetnél vmi olyan javaslatot, hogy látsz-e ebbe a témába jövöt.:) |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:53. |