Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   meg egy elfes topic (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1858)

-Ede- 08-16-2007 12:07

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 118080)
4tolis elf szerintem többet tudna ártani, mint 4varis.
Sokkal biztonságosabb is, kevesebben mennek neki látatlanban, ha még éplista sincs, szövit se lehet felmérni.
Tud pénzt szerezni a fedezéshez.

Lehet, hogy el lehet lenni 4varis elffel, de minek? Túl nagy játékélmányt se biztosít.

dehogynem!
aki szeret építkezni, meg újra épülgetni, biztos élvezné, főleg amikor szembetalálkoznka egy ember tolissal:D

Valezius 08-16-2007 12:10

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 118081)
dehogynem!
aki szeret építkezni, meg újra épülgetni, biztos élvezné, főleg amikor szembetalálkoznka egy ember tolissal:D

Nem hiszem, hogy sokat rengetnék őket. Azért van mágiavédelme, meg mágikuspajzsa...

-Ede- 08-16-2007 12:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 118082)
Nem hiszem, hogy sokat rengetnék őket. Azért van mágiavédelme, meg mágikuspajzsa...

én ezt a 4 varis elfre mondtam, nem a tolis elfekre, azzal tényleg nem bírna semmit kezdeni egy ember(és egy fél-elf is csak nehezen)

Valezius 08-16-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 118083)
én ezt a 4 varis elfre mondtam, nem a tolis elfekre, azzal tényleg nem bírna semmit kezdeni egy ember(és egy fél-elf is csak nehezen)

én is a varisokra mondtam :p
Vagy te pusztításra gondoltál?

-Ede- 08-16-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 118085)
én is a varisokra mondtam :p
Vagy te pusztításra gondoltál?

nem én arra gondoltam h a tolis ember könnyedén leégeti és lelopja a varis elfeket, akik ilyen estben még csak be sem bírják ütni min mondjuk egy jól felépített óriás:p

Smooth Scroller 08-16-2007 13:24

de miert kene hogy 1 ilyen 4 elfes a szoviben minden elf varis legyen? ha az 1ik erosen tolis, maris megvan a lehetoseg a visszavagasra.

-Ede- 08-16-2007 13:26

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 118093)
de miert kene hogy 1 ilyen 4 elfes a szoviben minden elf varis legyen? ha az 1ik erosen tolis, maris megvan a lehetoseg a visszavagasra.

akkor legyen inkább 2 hadis elf, 1 varis elf, és 1 tolis elf, kicsit tud lopni, kicsit tud varizni, és tűrhetően üt:cool:(de én ilyen szövifelállást akkor se választanék ha nem lenne más)

Valezius 08-16-2007 13:28

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 118095)
akkor legyen inkább 2 hadis elf, 1 varis elf, és 1 tolis elf, kicsit tud lopni, kicsit tud varizni, és tűrhetően üt:cool:(de én ilyen szövifelállást akkor se választanék ha nem lenne más)

Én akartam csinálni ilyet, amikor még nem volt ennyi malusza, sajnos a magadfajták voltak többségben :D

-Ede- 08-16-2007 13:30

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 118096)
Én akartam csinálni ilyet, amikor még nem volt ennyi malusza, sajnos a magadfajták voltak többségben :D

bocs, de én a máluszok ellen voltam!!
a máluszok nélkül én is szivesen csinálnék egy ilyen szövit, és az megkockáztatom, h volna olyan erős mint egy szövi óriással gnómmal meg 2 orkkal

Redback 08-16-2007 13:34

Mostani szövimnek a volt szövije elf volt(akkor amikor már súlyos maluszai voltak) És alig tartott némi barakkot max 15%-ot az teli volt íjjal.kocsmát és templomot tartott minimum 25%-ot.Ha találtak üres orit seregcsere és ment is a sereg.Állítólag 3-ban is ezt csinálta.Szal ha valakinek sok ideje van(kajáltatni) és van bátorsága gyenge védelemmel menni akkor elég jól el lehet lenni elffel, főleg ha van melletted 3 izomhadis.

All times are GMT +1. The time now is 06:31.