![]() |
Quote:
akiben teljesen megbízol és régóta ismered felkéred, hogy moderáljon gondolom csak fórumra is lehet adni modi jogot... és akkor csak az X fórumra adod neki a jogot |
Quote:
Kivételesen nem rossz ötlet. Goldy tuti nem vállalja az X-et, habár ma már ebben se vagyok biztos. Viszont ha télleg nem, még mindig beszerezhetsz egy modit, akinek csak az X-re van rálátása. |
Én csak szolidalitásból szavaztam az igenekre.
Ha már ennyien akarják, biztos valami jó dolog. :D |
Quote:
Elhiszem, hogy ebben a topicban mindennél fontosabb, hogy egy új moderátort tanítsak be most és rögtön, megelőzve minden mást. :) Elhiszem, hogy az 1/A topicban mindennél fontosabb, hogy az 1/A kompletten legyen átírva, mert az 5 éve fent levők már unatkoznak, és ez előzzön meg minden mást. :) Elhiszem, hogy a törpéken mindent megelőzve változtatni kell a törpés topic résztvevői szerint, minden más lényegtelen. :) Elhiszem, hogy a hullát kell über-fajjá tenni az ott résztvevők szerint, és természetesen jelenleg nincs ennél fontosabb téma. :) Elhiszem, hogy a normál csoporttal nem kell foglalkozni, csakis az anarchot kell továbbfejleszteni az anarchosok szerint, És persze ezt most azonnal. :) Elhiszem, hogy legégetőbb probléma, hogy mi legyen a 10. személyiség, mert ez már egy teljes embert érint, és ezért ezzel most azonnal, minden mást félretéve kell foglalkozni. :) Elhiszem, hogy szemétség megkövetelni a top15%-ot a 3 személyiségű országtól, mert azt nagyon nehéz elérni, és ezen sürgősen változtatni kell, minden más halasztható. :) |
Ne offold a topicomat:D:D
Nem kell ide nagyon bonyolult betanítás. Eleve lehet Goldy vállalja, mert azóta, hogy igen herótja lett az X-től rendesen feltámadt benne a harci szellem:) Másrészt meg nem igaz, hogy nem tudsz előrántani egy megbízható fórumost, aki elintézné az ilyeneket. Nem kell neki semmi extra jogokat adni, csak figyeljen, és tartsa rendben a csoportot. |
Quote:
Nagyon egyértelmű a név? :D:D |
Arra szavazok, hogy legyen X. Majdnem mindig oda fordultam, más 5-s szintű fórumot nem látok. Időnként szívesen most is odanéznék.
Viszont nem sürgetem. :) |
Quote:
De nem vagyok meggyőződve arról, hogy most van itt az ideje az ismételt beindításának. |
Mi kellene ahhoz, hogy meg legyél győződve?
Hogy egyáltalán valaki végre felvetette komolyan a témát nem elég meggyőző? Eddig legfeljebb dünnyögtek neki páran az első napokban, de senki nem próbált azóta se tenni semmit, hogy a fórum megnyíljon újra. |
Quote:
Azt hiszem, hogy le kell csengenie ennek a "vége a sulinak, most aztán mindenhova beszólok, mert végre itthon vagyok" szezonnak. |
All times are GMT +1. The time now is 15:05. |