![]() |
Quote:
a hatékonyság a lényeg, nem az egyszerűség :D:D azt meg nem mondta senki, hogy tilos az oriba 2-3 mrd :o |
Nóóóóóórmális ??? meg hadis ?:) ha nórmális akkor min. 45% feletti barakkal :)
|
Quote:
az elit meg sokkal hatékonyabb... anyagilag nem mindegy, hogy egy háború 2 napig vagy 1 hétig tart... nem lehet 4 körönként sereget cserélni a piacon |
Quote:
Hogy a legszélsőségesebb példát vegyem, vki a szavazásnál bejelölte a 70%-ot. Tehát azt tartja 'normálisnak'. Namost ha körülnéz, megkéri a tolist hogy az óriásokról csináljon éplistát (vagy egy gnómot a szöviben), garantáltan nem fog ilyen óriást találni a környéken. Nincs általános rálátásom ezekre az említett óriásokra (részben ezért is tettem fel a kérdést), de annyit azért biztosan tudok, hogy 70%-kal rendelkező óriás a 2-4 szinteken ritka mint a fehér holló. Tehát szétnéz az illető és nem lát több ilyen 'normális' óriást. Ebből az következik, hogy szerinte az összes többi hadis óriás abnormális. Ez ugyanis a 'normális' szó ellentéte. Ez a vélekedés nem tartható, ezért gondolom úgy, hogy rossz kérdést tettem fel. |
Quote:
ha jól csinálod, akkor pár kör alatt le lehet zavarni, és akkor bőven meg lehet oldani seregcserével :) - csak nem mészárolni kell, meg hasonló baromságokat, hanem szépen leföldelni az ellent, és máris nem tud visszajönni persze hogy hatékonyabb, főleg, hogy 20%-al gyengébb mind támadás, mind védekezés terén ha nagyon akarod, az 5-ös szintek kivételével bárhol meg lehet oldani, hogy éjszakára full beíjjazva legyél - egyszerűen beképzed a szükséges mennyiségű csere egységet, amiket a piacon tartassz és sereget sem kötelező cserélni minden 4 vagy 2 körben - elég csak az ellenfelet rávenni arra, hogy úgy kell számolnia, hogy bizony az otthon lévő lovakat te bármelyik pillanatban íjakra tudod cserélni |
Quote:
Egyébként ez a normális nyagyon szerencsétlen szó. Normális pl a bankrabló, az adócsaló, normális a JKSZ-elő, aki az érdekeit tartja szem előtt és elmegy addig, amíg nincs megtorlás. Normális, csak nem morális. nem ugyan az. erre mondják, vagyis nem erre mondják, de ezt jelenti |
Quote:
a 4 és 3 szinten sokszor nincs elég sereg a piacon főleg annyi amennyi egy hadis szövinek kell... |
2-ben most ezt játszom varis-hadiként:
Ház 18% Barakk 29% Tanya 14% Őrtorony 7% Templom 21% +Egyéb 11%(raktár, bányák, kov.műhely) 1/A-ba kell némi lóvé, ezért nem ennyire kiélezett, de a környezetben megfelel. Ezért én a 45%-ot jelöltem be, ha vki nem termel semmit sem. Elit+tornyos íjjal játszom, persze szövi is van hozzá, így megfelelő. |
Quote:
L-ben G-ben egyenlőre volt annyi, amennyi kellett, pedig nem volt egy hete, hogy 100-120k lovat vettünk be és még maradt is dögivel:D - de ha mégse lenne elég, akkor venni kell egy kis fegyót, meg katit, oszt uccu neki :) |
Quote:
Endru........ezt hívják megfutásnak, amikor ahelyett hogy kiállnál földelsz és tiplizel... igaz, ez is egy stratégia |
All times are GMT +1. The time now is 14:53. |