![]() |
Quote:
|
Hát ezt majd még meglássuk. De addig is várom a jótanácsokat.
|
Már folyamatban van az átépítkezés. Majd tudósitok az eredményekről. :cool:
|
Quote:
http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1271 |
Na majdnem megvagyok. Már csak 5% kocsma kell még és kész.
|
Na elég régen nem jelentkeztem, de most itt vagyok. Feljutottam a topba és már egy ideje 7000 hektár felett időzök. Valahogy elkerültem a kiváncsi szemeket és nem léptem ki a szöviből. Most én látom el pénzzel a többi tagot a feljebb jutásban, nagyjából 500 millió a napi kamat és ebből már elég jól tud a többi szövetségesem is haladni. Köszönöm a tanácsokat amiket adtatok. Lentebbi szinten több volt a kocsmám és alig volt tanyám, de most már nagyon sokat esznek tanya nélkül és nem tudok mindig ott lenni, hogy vegyek a közösbe.
Ime az éplistám a témát érdeklőknek: Ház - 19% Barakk - 1% Tanya - 8% Kocsma - 20% Templom - 10% Bank - 42% AZ ELF A KIRÁLY MINDEN SZINTEN! :D |
Szerencséd volt, azért a piaci árak alakulásával is.
Legalább volt értelme a több kocsmának? Fogtál meg tolvajokat? Sajnos amikor én voltam ilyen felállásban, akkor a piaci árak nem kedveztek, de még úgyis legalább kétszer gyorabban haladtam mint egy törpe. |
Készítettem néhány kereskedő hullát a következő felállásba.:
24% ház 14% barakk 62% bank Szépen termelnek a kicsikék. Bár a barakk egy picit sok, de már nem volt kedvem variálni rajta. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy ez így könnye üthető az előtt elmondom, hogy pont ez a cél. A legjobb az egészben, hogy ,csak akkor kell rájuk nézni, amikor megakarod őket ütni. Normál játékba nem ajánlom! |
Elég szépen buktak a tolvajok egy héten egyszer kétszer. Bár tegyük hozzá két szövitársamat is húztam mindig magammal riasztónak. A piaci árak alatt nem tudom mit értesz, hogy 40000 volt egy katona, mert másra nem igen tudok gondolni! Ha igen akkor most tényleg könnyebb.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:42. |