Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Lefokozás újítás. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1823)

Ati 05-22-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 97674)
(Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn btetűt mgaát, hneam a szót eszgébéen)

Ehhez azért az kell, hogy a szó összes betűje le legyen írva. :)

A szavazás kiírójának védelmében legyen mondva, hogy van hosszkorlát a szavazás kérdésénél, emiatt vagy tömören kell fogalmazni, vagy valahogy rövidíteni kell. :) Itt ez utóbbi lett alkalmazva. :)

BimmBimm 05-22-2007 22:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97675)
Ehhez azért az kell, hogy a szó összes betűje le legyen írva. :)

A szavazás kiírójának védelmében legyen mondva, hogy van hosszkorlát a szavazás kérdésénél, emiatt vagy tömören kell fogalmazni, vagy valahogy rövidíteni kell. :) Itt ez utóbbi lett alkalmazva. :)

Szabad rövidíteni, de azért ésszerűen... meg a teljesen random betűkihagyás az rövidítés? :)

Ati 05-22-2007 22:55

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 97679)
Szabad rövidíteni, de azért ésszerűen... meg a teljesen random betűkihagyás az rövidítés? :)

Végülis így kifért... :D:D:D

BimmBimm 05-22-2007 22:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97680)
Végülis így kifért... :D:D:D

Szeretnéd-e vissza lefoknál a fegyvrt, v hogy a rendsz azt bárm formban számontartsa?

A kiemelt szavakban nincs se hiba se rövidítés... azért sztem meg lehetett volna olvani szebbe is:p
6:7 az arány... szép rövidítés:)

Ati 05-22-2007 22:59

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 97681)
Szeretnéd-e vissza lefoknál a fegyvrt, v hogy a rendsz azt bárm formban számontartsa?

A kiemelt szavakban nincs se hiba se rövidítés... azért sztem meg lehetett volna olvani szebbe is:p
6:7 az arány... szép rövidítés:)

Melyik a kiemelt? :D A fekete, vagy a piros? :D:D:D:D

Bogár 05-22-2007 23:00

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 97621)
De ezek a szavazatok érvénytelenek, mert nem magyarázta meg szinte senki, hogy miért, és milyen lekvároskenyérre gondolt. :D

é na bracklkvárs kenére gonoltam. a za kevencm. bár ma este szaonát etem, ivel kifoytunk a lekvrbó.
bztos nem fokztam elég elite... :( :eek:

BimmBimm 05-22-2007 23:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 97682)
Melyik a kiemelt? :D A fekete, vagy a piros? :D:D:D:D

őőőő asszem a piros, mert általában feketével írok:p

Andrew 05-22-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 97683)
é na bracklkvárs kenére gonoltam. a za kevencm. bár ma este szaonát etem, ivel kifoytunk a lekvrbó.
bztos nem fokztam elég elite... :( :eek:

fogyott mellé egy kis pálinka is? :D

Valezius 05-23-2007 05:57

Quote:

Nem kell belekötni!:)

(Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn btetût mgaát, hneam a szót eszgébéen)

Most nem tudk zöldet adni :)

Cassandra 05-23-2007 09:12

Quote:

Nem kell belekötni!:)

(Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn btetűt mgaát, hneam a szót eszgébéen)

Nemigaz, mert ha normálisan is van leírva én akkor is képes vagyok pl az erőd-öt erdő-nek olvasni, mi lenne ha még úgy lenne leírva, hogy eörd....:P:D

All times are GMT +1. The time now is 20:25.