![]() |
Quote:
|
üdv! nekem is lenne egy érdekes észrevételem a betegséggel kapcsolatban: jelenleg új orimmal 225 hekin vagyok és kitámadtam egy hullára a pénze miatt, építettem is 10 kórházat gyorsan, de ez is kevésnek bizonyult, mert már 3 napja nézem ahogy az embereim hullanak!! :( :mad: jó, 1x volt, hogy megint kitámadtam, tudom, akkor újrakezdődik a betegség, de attól a pillanattól számolva eltelt már 80! kör és még mindig beteg vagyok, miért van ez? ahogy számoltam 17 kör alatt le kellett volna vonuljon, nem? vagy rosszul számoltam? valaki segítsen, mit tegyek?:confused:
|
Quote:
|
hoppá, ez valahogy teljesen kiment e fejemből :D:p tényleg nem működtek, de most már mennek rendesen, köszi Ati
|
Az intézőkben állítsd be hogy az a kevés embered a korházakban szorgoskodjon és ne az üres kocsmákban és templomokban mossa a padlót;)
|
úgyvan steve:D
|
szerintem se a padlót mossák hanem csináljanak valamit:) pl. mentsenek életeket, aztán utánna már moshatják a padlót is:D
|
Ha valaki 500 hekin van és beszed egy betegséget. Akkor körönként kb hány ember hal meg?
Tegyük fel h nincs kórház. |
Attol fugg, mennyi a nepesseged :)
De ha olyan 95% a foglalkoztatottsagod, akkor olyan 40-45 emberke hal meg koronkent igy tippre :) De hatha tud vki vmi konkretumot mondani :) |
több annál, talán a duplája, de rég voltam hadi, nem tudom :(
|
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |