![]() |
Quote:
A végeredményre kíváncsi vagyok. |
Sakkhoz tartozik a téma, talán nem offolok, de szeretném elmesélni, hogy a Lékó Péterrel egyszer együtt fociztam teremben. Már előre röhögtem magamban, ugyan már, nyüzüge sakkozó, körbefutom háromszor. Oszt nem...:D Tudtam, hogy a hobbija a foci, de nem gondoltam, hogy jól is látszik. Amúgy félelmetes az a türelem, ahogy viseltetik minden iránt. Egyszer véletlenül csúnyán felrúgtam, aztán felkelt, és azt mondta semmi baj és mosolygott:)
|
:Invitational HODITO Hungarian Torna!
: :Tourney #20's standings: : :+-------------------------------------------------------------------------+ :| Rank | Seed | Player | Score/Games Played | :|------|------|-------------------------------|---------------------------| :| 1 | 3 | +hundirector(1677) | 9.0/7.0 | :| 2 | 2 | >Remedy(TM)(1776) | 8.0/6.0 | :| 3 | 1 | -SirAtti(FM)(1817) | 7.0/7.0 | :| 4 | 7 | +gamble(1409) | 6.0/6.0 | :| 5 | 5 | -zsozso(1448) | 5.0/7.0 | :| 6 | 9 | +Szigibabe(----) | 4.0/6.0 | :| 7 | 4 | +Synkel(1516) | 3.0/6.0 | :| ---- | 6 | -Szecsa(1422) | Forfeited | :| ---- | 10 | -Pannonka(----) | Forfeited | :| ---- | 8 | -boszi(----) | Forfeited | :+-------------------------------------------------------------------------+ : itt az eredmeny... gratula diri :P |
végeredmény
1. hundirector(1677) 9.0
2. Remedy(TM)(1776) 8.0 3. SirAtti(FM)(1817) 7.0 4. gamble(1409) 6.0 5. zsozso(1448) 5.0 6. Szigibabe(----) 4.0 7. Synkel(1516) 3.0 - Szecsa(1422) Forfeited - Pannonka(----) Forfeited - boszi(----) Forfeited |
röviden összefoglalva:
családias hangulatban zajlott a verseny, hárman verseny közben nem bírták a feszültséget (vagy nem tudták kezelni a programot:)), ezért idő előtt távoztak. akik végig maradtak, azoknak köszönjük a részvételt, remynek köszönjük a szervezést:), a dobogósoknak gratula:) megbeszeltuk, hogy ha csak(?) ennyien leszunk, akkor is lesz folytatás, 30perces partikkal.. időpont még bizonytalan, de mindenkit szivesen látunk:) |
Quote:
ezért inkább róla nem beszélnék:) focizni (is) télleg jól tud:) |
jaj, gyerekek, ez nagyon jo volt :D es nem en lettem az utolso!!! :D (bocs, Synkel:))
|
Quote:
|
Gratsz az első 10 helyezettnek. :)
|
Grat mindenkinek!
Sajna béna voltam! Ezt a rendszert meg kell ismernem, mert így nehezen foglak titeket elgyepálni!:P |
All times are GMT +1. The time now is 20:29. |