![]() |
kicsit OFF vissza Monthyékhoz: a világ legjobb vicce amivel megnyerték a világháborút az milyen?:D :D :D
|
Min kacagok a legjobban?
Full Metal Panic? Fumoffu - anime sorozat, és elég "beteg" hogy úgy mondjam. Egy katona srácot (8 éves korától kezdve gerilla háborúban vett részt a hegyekben, majd beállt a katonasághoz óriás harcirobotokat vezetni) azzal bíztak meg, hogy védjen meg egy iskoláslányt (Kaname Chidori, tud valami, titkos katonai infót). A srác (Sousuke Sagara) korban elég jól beillik az iskolások közé, a gondolkodása viszont eléggé sajátságos, ebből következik, hogy a különböző élethelyzeteket másoktól eltérően értelmezi. Persze a bonyodalmak is ebből adódnak. Egy tipikus jelenet a sorozatból: Kaname épp legyezővel veri Sousuke fejét, miközben torka szakadtából ordít: - Az igaz, hogy azt kértem, hogy segíts észrevétlenül a fénymásolóhoz jutni, de nem arra gondoltam, hogy dobj be az irodába egy füstgránátot...! :D A sorozat elég szépen van rajzolva, és a jelenetek nagyon kifejezőek. |
wáááá... nem tudom máshova írni ezért ide :D
Február 14.én reindul a DR. House :) Nagyon tetszett az a sorozt :) |
Quote:
de amúgy én is örülök neki szerettem én is:D |
Quote:
Sztem tök felesleges. Egyégként nem szokásom sorozatokat nézni, főleg nem vicceseket. Bár a Jóbarátokat megnézem, ha rászaladok :) |
indulj úgy neki h többezer oldalas topic lesz belőle:D
|
Quote:
|
Stargete: sg-1 (R.I.P.), atlantis
Fullmetal panic is aláz:D |
szívem szerint a Rém rendes család(az eredeti)
nem tudok élni nélküle,már évek óta,minden este megnézem,pedig már iszonyat soxor láttam majd minden részt. nem tudok vele betelni,imádom,El Bundy,pöpec:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:39. |