![]() |
Én is-én is!
Nevem: Nekroland Majd benézek ide, hogy tudjam mikor kezdtek... |
Én is szeretem a Honfogit. Santicum néven szoktam játszani, ha valaki játszana velem, előtte msn-en keressen meg!:)
|
Elképesztő fantáziával a honfin big man5 vagyok. :D
És bocs mindenkinek akit le varizok. |
Quote:
|
varizás=várazás :D:D:D:D
de van hogy kristálygömböt is alkalmazok:D:D:D:D:D:D:D hogy megnézzem milyen erős az oria:D:D |
Tegnap teljesen elment a kedvem a Honfoglalótól... A feleségem játszott, és agyonvert 2 edllenfelet, mire azok elkezdtek mocskolódni (még játék közben), nagyon durván :( :( A legenyhébb az volt, hogy remélik, az anyja sirjára visz virágot ezután :( És még lehetőséget sem találtunk rá, hogy ezt jelentsük :mad:
|
Quote:
|
Játék közben, fent a bal sarokban a kis ablakot? Hogyan? Az a baj, hogy van egy csomó ikon a játékban, de a legtöbbről nem tudjuk, mire való. Újak vagyunk még, na :D
|
Quote:
|
Tudom, ezzel vigasztaltam én is az asszonykát, de ő hajlamos rá hogy az emberi bunkóságot nagyon a szivére vegye :( De köszi a tippeket, ezentúl kilőjük az ilyen bunkókat, aztán adunk nekik :D
Amúgy az én ottani nevem hapkihapki, a zasszonyé meg Olmeca Negra (de a Hóditóra nem birom rávenni :o ), csak hogy a témánál maradjak :) |
All times are GMT +1. The time now is 11:56. |