Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hadis Törpök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1733)

laci 05-10-2007 14:37

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 95084)
olvasgattam a hsz-eket,és azt látom h mindenki az agyag bányákat bontaná és bár eddig sose írtam, erről úgy hiszem leírom a véleményem
én jártam olyan csoportban(talán 4.szinten)ahol ugyan az agyag olcsó volt viszonylag(pár százas áron)de ha valakit komolyan szétvertek a topban, és az építkezni kezdett az agyag a piacról pillanatok alatt elfogyott, vagy felment csillagászati összegre
szvsz figyelni kell a piacot, mert van h a fa nem ér semmit és ez mind csoport függő, nem szabdna álltalánosítani

Ez mindig előfordulhat, de az tény, hogy általában az agyag és a fém olcsóbb, a kő meg a fa drágább. És ha már bontanom kell, akkor az átlagárakat veszem, nem a kivételes helyzeteket.

-Ede- 05-10-2007 14:44

ha anarchban akarsz menni ott a nyersi árak pl kiegyenlítettek(5ben 500arany 4ben 798)
ez attól függ ki tartja a kezében a piacot, és kinek van túl sok pénze

laci 05-10-2007 15:49

Ja, az simán lehet, az anarchot nem ismerem :)
Viszont azt hiszem, a topicnyitó normál csoportra gondolt.

Kill 05-15-2007 16:33

Ti milyen személyiséget ajánlanátok törpéhez?

-Ede- 05-15-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96439)
két ork, meg egy óriás :D:D

elég érdekes szmélyiségek:rolleyes:
ha termelgetni akarsz kereskedő, amúgy egy túlélő sztem nagyon jól jöhet neki(vari meg toli ellen nem túl erős)

Andrew 05-15-2007 16:39

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 96440)
ha termelgetni akarsz kereskedő, amúgy egy túlélő sztem nagyon jól jöhet neki(vari meg toli ellen nem túl erős)

bahh nem aludtam:D
sz-el kezdődik, k a vége, mondom szövetségesek:D:D

Valezius 05-15-2007 16:41

Quote:

Originally Posted by -Ede- (Post 96440)

Ha termelek, akkor már gazdálkodó...
Ötödiken meg nyilván nem termelek. :)

-Ede- 05-15-2007 16:45

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 96443)
Ha termelek, akkor már gazdálkodó...
Ötödiken meg nyilván nem termelek. :)

ha alacsony a nyersi ár, meg a drága kavics is olcsó akkor törpe meg van fosztva a fegyvertől, a pénztől, ezért itt kereskedőnek kell lenni
a gazdálkodót nem tartom túl jó választásnak, mert a törpét lehet elég szépen éheztetni is, még akkor is ha gazdálkodó(én is teszek ilyen elvetemült dolgokat:D )

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 96442)
bahh nem aludtam:D
sz-el kezdődik, k a vége, mondom szövetségesek:D:D

megesik:D :D

csofika 06-28-2007 08:29

Sziasztok. Én is törpével nyomom, tudós személyiséggel. 5. szinten vagyok, eddig elég jól működik a dolog. A termelésben a kovácsműhelyekre érdemes szerintem rámenni, abban mindig van lóvé és a fém olcsó hozzá. (műhelyből is elég 5-6 db)

Amúgy hadis-varis-tolis ország vagyok, íj-ló-elit felállással. Szóval van minden ami szem-száj ingere. Eddig nem nagyon tudtak betámadni és a földszerző akciókkal sem volt gond.

Szerintem a törpe termelő tevékenysége inkább a fentebbi szinteken érvényesül, ahol minden nagyon drága. 5-ös szinten még nincsen sok értelme a termelésnek.

System 06-28-2007 08:38

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 105829)
Sziasztok. Én is törpével nyomom, tudós személyiséggel. 5. szinten vagyok, eddig elég jól működik a dolog. A termelésben a kovácsműhelyekre érdemes szerintem rámenni, abban mindig van lóvé és a fém olcsó hozzá. (műhelyből is elég 5-6 db)

Amúgy hadis-varis-tolis ország vagyok, íj-ló-elit felállással. Szóval van minden ami szem-száj ingere. Eddig nem nagyon tudtak betámadni és a földszerző akciókkal sem volt gond.

Szerintem a törpe termelő tevékenysége inkább a fentebbi szinteken érvényesül, ahol minden nagyon drága. 5-ös szinten még nincsen sok értelme a termelésnek.

a neheze csak a kezdet után jön ám...énis még anno az ötös szinten,törppel kezdtem...ment minden ugy ahogy az meg van irva...tekercseim fullon,irogattam őket szépen,nem is értettem hogy miről beszélnek; hogy a törpöt leirtják tekercsre és aztán szívja...aztán télleg jött az aminek jönni kellett:egyszerre három-négy térkapu volt rajtam,ha a tekercseim mind elvitték akkor a nyersiket fegyvereket vitték,szal kiürítették az orit nullára,ugyhogy azért ebben a helyzetben ne nyugodj annyira meg...

All times are GMT +1. The time now is 18:55.