![]() |
Quote:
Te jöttél az A-ban való tolizással. Ott létkérdés, hogy legyenek idegeid az utolsó 5 mp-ben akciózni... És aki ott megteszi, az szerintem lentebb is a beidegződés miatt. |
es ha mar rossz analogiaknal tartunk, koszonom nem, nem akarok szamoloprogramot, sem seregosszeallitast, sem "megnyerem a jatekot" gombot. Tapasztalatokat es eszmecseret akarok, eleg lett volna ha valaki megirja ertelmesen, ugyanis nehez a felfogasom, hogy legutobb valaki az utso 3 masodpercben ugy de ugy szetlopta, hogy szetesett az orszaga, ezert ezt nemigazan kellene beletenni, mert akkor 2 masodperc lenne, es meginkabb szetesne. Szerintem az hogy kinek van jobb idege hogy kesobb vegyen/lopjon tekercset korvaltas elott, az kevesbe mulik egy gombon... viszont az hogy ha hardkor felelf vagy ne unjad el az eleted naponta 3x a lopasok soran, az biztos tokjo :)
A kezem pedig koszoni szepen, meg nem akar lerohadni, csak ma amikor a felelfem lopott, ippeg feltunt, hogy jo unalmas mindig valogatni a listabol... |
hardkór fél-elfel unalmas a játék??? sok fél-elf nem mondhatja ezt magáról el:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mivel en A-ban meg nem jatszottam, igy nehez megitelnem, hogy mifolyik ott, de igazabol mindenbol a legrosszabbra szamitok, eppen ezert SZERINTEM a hadas a legvegso masodpercben vesz tekit, toli meg a legvegso masodpercben lop... mivel tolinak tobbszor kell lopnia, igyis ugyis hadas van elonyben (meg mindig, valamint EBBEN IS), mert neki meg csak egyszer kell tekit venni... tehat SZERINTEM ez igazabol nem befolyasolna a csata kimenetelet... |
Quote:
DE ha úgy kell számolni, hgoy 10x akarsz lopni kv elött, akkor azért nem hagyhatod az utolsó mp-re, az akciód kezdetéd. És ha egy ork támad, akkor ütés elött szorgosan nyomkodja az országod menüpontot. :D De vicces azért hogy halytod az igazad. ;) |
Quote:
UI: azert ha valaki egyetert velem, nyugodtan jelezze :rolleyes: |
Quote:
|
viszont a másik oldalt nem is nézitek?
amikor szépen végignézed az éplistet, szövilistet, sereget, tekiket, raktárat, tehát végigpróbálsz mindent (már ha van kedved:D) akkor az mennyivel nehezebb lenne fogadjátok el, hogy fölösleges, és már most is meg lehet csinálni ha gyorsan akarsz lopni - a többit lopást pedig ne tegyük körülményesebbé!! számtalanszor loptam már, és sosem okozott nagy fáradságot rábökni a frissítésre meg az enterre |
All times are GMT +1. The time now is 04:47. |