![]() |
Quote:
Ezt a sütis dolgot felejtsd el :D Nyilván súlyozva vannak az események... Én úgy tudom elképzelni, hogy minden országnak van egy id száma. Ahhoz hozzá vannak rendelve ipcímek. Ez minden bejelentkezés alkalmával kap egy dátum-ot is az ip. Ha ugyanarról az ip-ről nem léptek be ugyanabba az országba, x (asszem 1) hónap után törlődik az országhoz kapcsolt ip-listából az ip. Ha egy olyan ip-címről jelentkezel be, ami más országnak a hozzárendelt ip-listájában benne van, akkor máris multizol. :D Alapból ha nem csinálsz semmit, gondolom nem jár bünti pont (mondjuk ez elég nagy baj!!!!). Ha mondjuk csinálsz 1 ellenséges akciót, akkor az gondolom súlyozza a rendszer a bünti mennyiségét: - ha külön csoportban vannak az ip-ütközött országok, akkor csak minimális büntipont - ha ugyanabban a csoportban vannak, akkor nagyobb büntipont - ha ugyanabban a csoportban, és mondjuk x%-on belül vannak a pontlistában, akkor még nagyobb büntipont - ha olyan ország ellen akciózol, ami ellen az ipütközött országnak x körön belül volt akciója (akár úgy is, hogy az ellenfél akciózott) akkor még nagyobb büntipont - ha olyan országban akciózol, ami egy szöviben van veled, akkor mégnagyobb büntipont És amint egy ország elért egy bizonyos büntipontot (lehet, hogy valamelyik fajtából 50 valamelyik fajtából csak 1 is elég) az adminoknak feljön egy kis ablakocska, hogy multiveszély. És egyéni elbírálás, vagy ha olyanok az ip-k kapásból anarch... Én így tudom elképzelni a dolgokat... Annyi lehet még, hogy bizonyos helyeket, ahonnan sokan játszanak (pl több ezer dolgozót alkalmazó cég 1 rooter-el) valahogy másképp van... Pl csak a durvább esetekre kapsz büntipontot... (tehát én innen a Pannonból pl SzaTo-val egy ip-ről vagyunk. Nem vagyunk szövik, nem támadjuk ugyanazt az orit, tehát valószínűleg nem fognak minket anarchba rakni... Viszont ha egy szöviben lennénk, akkor azt szerintem nem engednék Atiék... Emellett viszont van további 1500 dolgozó, akik közül lehetséges, hogy 1 épp a pontlistában mellettem van, és épp ugyanazt az országot támadjuk mind2-en függetlenül attól, hogy ismerjük-e egymást, vagy sem) |
Quote:
|
Quote:
|
sziasztok!
ha van 1 orim normálban s van 1 lassúban,össze kell kapcsoljam őket? köszi |
Quote:
1, anarchista csoporton kívül MINDEN országot össze kell kapcsolni. 2, ha mindkettő az 5. szinten van, akkor jelenleg megszeged a szabályokat, ami nem túl egészséges, hiszen világosan le van írva, hogy 5. szintem anarchista csoporton kívül összesen egy országod lehet. 3, ez mind le van ám írva a regszabályokban. |
Quote:
ha két egymástól TELJESEN független ori akkor ez miért baj? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jósolhatok? Nem leszel hosszúéletű a Hódban... |
És ha már úgyis itt vagy, akkor kapsz mondjuk 5 percet, hogy töröld az egyik országodat. Óra indul.
|
All times are GMT +1. The time now is 17:05. |