Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Betegség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1693)

Kutyuleee 04-19-2007 23:38

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 88926)
Ez tényleg igy van? Ha üres az ország akkor nem lesz beteg aki betámadja??? Mert én az ellenkezőjét tapasztaltam. Vagy rosszul emlékszem? :confused:

megtanitsalak a szöveg értésre???:D
nem az üres ori a lényeg el mondom mire gondolok,hogy megértsd, szépen folyamatban
1.van 1 ori ami nem beteg eddig világos
2.betámad egy hullát vagy egy beteg országot eddig is stimm
3. az ütést meglátja egy sunyi krónikás, meggömbözzi az 1. orit és mit lát szinte nincs otthon senki
4. elindul felé hiszen 2körre van a serege és ő is 2kör múlva csapodik és mivel a csata elöbb zajlik le mint ahogy hazaér a sereg be is üt
5. és itt van kérdésem tárgya, ugyebár a sereg hazaérkezésekor beteg lesz az ori, de a csata a sereg hazaérkezése elött zajlik éppen, a kérdésem tárgya az volt hogy így már hazahurcolod a trippert vagy így még nem fertözz...

sema034 04-20-2007 00:19

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88928)
megtanitsalak a szöveg értésre???:D
nem az üres ori a lényeg el mondom mire gondolok,hogy megértsd, szépen folyamatban
1.van 1 ori ami nem beteg eddig világos
2.betámad egy hullát vagy egy beteg országot eddig is stimm
3. az ütést meglátja egy sunyi krónikás, meggömbözzi az 1. orit és mit lát szinte nincs otthon senki
4. elindul felé hiszen 2körre van a serege és ő is 2kör múlva csapodik és mivel a csata elöbb zajlik le mint ahogy hazaér a sereg be is üt
5. és itt van kérdésem tárgya, ugyebár a sereg hazaérkezésekor beteg lesz az ori, de a csata a sereg hazaérkezése elött zajlik éppen, a kérdésem tárgya az volt hogy így már hazahurcolod a trippert vagy így még nem fertözz...

Bocsi azt hittem hogy a hullát kiséri haza...:D

Kutyuleee 04-20-2007 00:22

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 88932)

Hmm milyen jó világ lenne ha az üres hulla ori nem fertözne:rolleyes:

sema034 04-20-2007 00:31

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88934)
Hmm milyen jó világ lenne ha az üres hulla ori nem fertözne:rolleyes:

Na ja ezért csodálkoztam baromira. :D

Tsobi 04-20-2007 11:23

Quote:

Originally Posted by sema034 (Post 88932)

Szövegértés 1-es ! :D

Tsobi 04-20-2007 11:29

Mondjuk a logika is ezt diktálja.. :o

Vas 04-20-2007 14:56

nem értem: mit nem lehetett ezen érteni?:confused:

Andrew 04-20-2007 15:06

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88909)
sok hullát lehet ütni, ha tolival sereget cserélsz... jó az a nem fedezett heki:P
vagy egy üres orit ütsz aki még beteg...
viszont egy kérdés. nem probáltam még, így nincs benne tapasztalatom.
Ha valaki hullát/beteg orit üt és krónikából kisérik, akkor a kisérő sereg még nem lesz fertözött ugye??? (sztem így logikus, hisz az ütés után ér haza a beteg sereg,de ettől még nem biztos hogy ez a valós)

ha normálisan játszik az a hulla, akkor hagy otthon némi védelmet, azt pedig csak akkor viszed át, hogy ha fullra kitámadsz, és utána csúnyán tudnak kísérni - vagy a szövetséged marad védelem nélkül - azt ne mondjátok, hogy ő is cserél sereget, mert szerintem ez most ötös szintre van vonatkoztatva, és néhány napja már beszóltak nekem, hogy ott nem lesz nagy seregcserélgetés:o
ha pedig följebb, akkor ott lesznek oylanok, akik végigmérik a hadist is, és ha látják, hogy a toli nem hívott be helpet, akkor kapni fog pár sereget, akár krónikásoktól, akár szembemenetelből a hulla szövisétől;)

mondjuk ötösön én is ütöttem már be hullát elf tolival 5 sereggel, de ezt most hagyjuk:D:D

Vas 04-20-2007 15:12

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 89044)
ha normálisan játszik az a hulla, akkor hagy otthon némi védelmet, azt pedig csak akkor viszed át, hogy ha fullra kitámadsz, és utána csúnyán tudnak kísérni - vagy a szövetséged marad védelem nélkül - azt ne mondjátok, hogy ő is cserél sereget, mert szerintem ez most ötös szintre van vonatkoztatva, és néhány napja már beszóltak nekem, hogy ott nem lesz nagy seregcserélgetés:o
ha pedig följebb, akkor ott lesznek oylanok, akik végigmérik a hadist is, és ha látják, hogy a toli nem hívott be helpet, akkor kapni fog pár sereget, akár krónikásoktól, akár szembemenetelből a hulla szövisétől;)

mondjuk ötösön én is ütöttem már be hullát elf tolival 5 sereggel, de ezt most hagyjuk:D:D

ha normálisan játszik... 4ben csak 8 sereggel ütöttem be egy hullát, mer kijött rám, és hazakísértem:) utána 7 körre alám került, de már csak azért is kijött támadni, akkor a szövim ütötte meg 7 sereggel... jaaaajj, azok a régi szép idők:D:D:D:D

Andrew 04-20-2007 15:42

Quote:

Originally Posted by Vas (Post 89047)
ha normálisan játszik... 4ben csak 8 sereggel ütöttem be egy hullát, mer kijött rám, és hazakísértem:) utána 7 körre alám került, de már csak azért is kijött támadni, akkor a szövim ütötte meg 7 sereggel... jaaaajj, azok a régi szép idők:D:D:D:D

feltételezzük, hogy egy jobb játékos passzióból játszik hullával;)

All times are GMT +1. The time now is 08:31.