![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem általános dekonjunktúra ciklus van L-ben, arról nem is beszélve, hogy a G árai miatt megérte eddig kiárulni és kp-ban felvinni a vagyont, ami ugyebár nyomja le az árakat. (Plána ha valaki a topból lép fel) |
Quote:
beszáljak a gabibizniszetekbe 200 tanyával? :D:D - habár nekem sem kenyerem tönkrevágni, nekem is csurran cseppen belőle valami:o amúgy nem is offolunk, ez is az orkhoz tartozik a gabitermelős kérdés kapcsán:p |
Most miért, az ork nagyon jó gabonatermelő tud lenni! A lovak kifejezetten jó termelőállatok! Csak zsíros célpont kell hozzá!:D
|
Quote:
Voltam 4-es, 5-ös szinten ork régebben, és te akkor legyél az HA RENGETEGET VAGY GÉP ELŐTT! MF-ben ork tudóst javasolom. Ne arra tartsd a varikat hogy fel tudják tenni a varázslatokat hanem arra hogy ne tudjon mindenki lerengetni. Az ork nagyon érzékeny a regetésre. Jó sok épülete dől le rengésenként hidd el ;) Mindemellett úgy érdemes vele lenni ha ráfordítasz 1 hetet és pénzt és felütöd magad a csoport elejére, ott pedig termelsz következő szintre. MF-ként való haladáshoz rengeteg pénz kell, de még szöviben is nagyon költséges az ork. Éplista 600 hekire: Ház 120 Barakk 300 Templom 60 Kocsma 20 Őrtorony 70 Raktár 5 Bank 10 Tanya 15 3600 íjász, és 12000 lovas ha nem akarsz full sereggel kimenni... Vari 7800, toli 1040. Ezzel ha tele vagy egységekkel 1,28 körig elég a gabonád, ha a lovak nincsenek bennt akkor 2,26 körig. A tekercsekből legyen bennt 10K legalább mindegyikből, ha lop valaki azonnal kitenni a piacra a feleslegeseket és szétverni az illetőt :) De ha nem vagy tapasztalt az ork terén akkor szerintem hagyd mert nagyot lehet koppanni alsó szinteken vele :) |
eléggé necces ori, nem éppen szöviháborúba való
de le a kalappal az előtt, aki 2 napnál tovább bírja egy ilyen ori irányítását:D ha kizökkensz a folyamatos támadásból, és épp akkor támadnak meg, szépen megfingathatnak de akár egy sorozat gyújtás/emberlopás és vihar is kikészítheti, vagy legalábbis meglehetősen sok fokozást vonhat maga után mellesleg az biztos, hogy csúnya munkát tud végezni egy ilyen ori |
Quote:
Ha valaki orkkal van, akkor az csinálja rendesen ;) Az elején engem is sokat loptak és ártóztak, de nagyon gyorsan elértem hogy mégcsak ne is gömbözzenek :p |
Quote:
|
Quote:
De aki orknál a tolikra megy az a haderejét gyengíti, márpedig egy orknak abban van az ereje :) Aki ork akar lenni az készüljön fel a nehézségekre és ne sipákoljon ha rengetik vagy lopják az embereit :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:56. |