Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Tud-e bárki bármi hibáról? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1689)

Xeper 04-22-2007 18:17

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 89558)
A fenti sablon a te esetedben:

épület x termelés x teki = 1 x 7 x 1,06 = 7,42
aztán tizedesjegyek levágása, marad 7
aztán faji bónusz, személyiség, tizedes jegyek levágása megint, végül marad a jó kis 21-es. :D

Tehát ha több követ akarsz termelni, legalább 15% bányateki kell. :)

2 bánya esetén már 8% is elég a képlet szerint...

Ati 04-22-2007 18:34

Segítség. :) Totál offtopic, ennek légyszi nyissatok külön témát, ha fejtegetni akarjátok. Köszi. :)

(Round egyébként nemigen van használva, hiszen az felfele is kerekíthet. Valahol rémlik, hogy mintha lenne, de alapvetően minden int, vagyis lefele kerekítés.)

Valezius 04-22-2007 18:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 89569)
Segítség. :) Totál offtopic, ennek légyszi nyissatok külön témát, ha fejtegetni akarjátok. Köszi. :)

(Round egyébként nemigen van használva, hiszen az felfele is kerekíthet. Valahol rémlik, hogy mintha lenne, de alapvetően minden int, vagyis lefele kerekítés.)

És nem lehetne csak egyszer egész részt venni, a végén? Mert így eléggé csalóka a dolog.

Nekem az iskolában mindig azt tanították, hogy a lehető legkevesebbet kell kerekíteni :D

bpeet 04-22-2007 20:42

Quote:

Originally Posted by Szemes224 (Post 88878)
Waphoz kapcsolódó hiba, talán csak egyedi, de nálam állandó...
Vari ill toli akcióknál ha ugyanazt az akciót ismételném, akkor nem csinál semmit, ill az előző akció eredményét mutatja.
Minden alkalommal ki kell lépnem a főmenübe,és előlről kezdeni.

Ha van a telódon "oldal újratöltése" menü valahol, akkor azt tedd és megismétli ugyanazt az akciót. (nokia 6680: opciók/navigációs beállítások/oldal újratöltése)

bpeet 04-22-2007 20:51

Egy hiba és egy kis kozmetika volna egyébként:

hiba: szövi felbontásnál jártam úgy, hogy azzal a szövimmel, akivel bontottam, nem láttam az események menüben (a hadi eseményeknél) az eseményeit (h összesen mennyit foglalt), holott a "szövetség fontos eseményi" alatt a katonai akciói zölddel ott figyeltek (a részletes adatok (3 barakk, 10 kocsma, stb).

kozmetika:
1/A-ban a 1-3 személyes klánoknál a klán ki van egészítve kis kötőjelekkel 4 személyes klánig. ez gondolom az alsóbb szintekről maradt benne. nem zavaró, de minek ír ki egy személyes klánnál 3 kötőjelet. :)

egyik sem volt olyan hiba, h a supportot terheltem volna vele, de ha már így kérdezted... :)

Ati 04-22-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 89602)
egyik sem volt olyan hiba, h a supportot terheltem volna vele, de ha már így kérdezted... :)

Köszi a jelzéseket. Most ilyen szőrszálhasogatós kedvem van, mielőtt továbbmennék (nagyobb adag következik majd), úgyhogy ezek felírva, és sztem ezek is javítva lesznek a napokban. :)

Valezius 04-23-2007 11:02

Még mindig valami gond van a törpik házatáján, a súgó nincs összhangban a valósággal.
"a varázslók 25%-kal gyengébbek" elvben, viszont a valóságban, ha egy törpe gömböz egy törpét, akkor ahhoz 33%-kal több varierővel kell rendelkeznie, hogy sikerüljön, mert a véő nem kapja meg a maluszt. (Lehet, hogy más esetekben sem, nekem ez szúrt szemet vip hv-n).

Ha a hv-re gondolok, akkor az lenne a jobb, ha a törpe védő is megkapná a maluszt. (Mivel így az egymáshoz közel lévő orik nem tudják ütni egymást a tornyos íjak miatt, varázsolni sem a 4/3-os "szabály" miatt, innentől kezdve hiába van eleve több varija a másodiknak, az elsőt nem tudja megfogni, csak ha nagyon sokáig varázslót gyilkol)
Viszont a normál játékban lévő törpék gondolom jobban örülnének, ha a súgó pontosan fejezné ki végre a valóságot.

Ezt a dolgot mindenképp javításra ajánlom.

Ati 04-23-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by bpeet (Post 89602)

Mindkét kozmetikázás fent. :)

Hunor a sirály 04-23-2007 16:11

Esztétikai elírás.
Ha kiválasztok egy orit 1/A-ból, és rámegyek a szövetség felmérésére, akkor azt írja ki, hogy "NINCS ILYEN ORSZÁG!", nem azt kellene kiírni, hogy "NINCS ILYEN SZÖVETSÉG!"?

bpeet 04-23-2007 21:12

most jött ki egy hiba, ha embert lopok, nem csinál semmit a készülicsökkentésemen kívül, eredményt sem ír...

Ati oriszám priviben megy.

All times are GMT +1. The time now is 20:57.