![]() |
Quote:
|
Segítség. :) Totál offtopic, ennek légyszi nyissatok külön témát, ha fejtegetni akarjátok. Köszi. :)
(Round egyébként nemigen van használva, hiszen az felfele is kerekíthet. Valahol rémlik, hogy mintha lenne, de alapvetően minden int, vagyis lefele kerekítés.) |
Quote:
Nekem az iskolában mindig azt tanították, hogy a lehető legkevesebbet kell kerekíteni :D |
Quote:
|
Egy hiba és egy kis kozmetika volna egyébként:
hiba: szövi felbontásnál jártam úgy, hogy azzal a szövimmel, akivel bontottam, nem láttam az események menüben (a hadi eseményeknél) az eseményeit (h összesen mennyit foglalt), holott a "szövetség fontos eseményi" alatt a katonai akciói zölddel ott figyeltek (a részletes adatok (3 barakk, 10 kocsma, stb). kozmetika: 1/A-ban a 1-3 személyes klánoknál a klán ki van egészítve kis kötőjelekkel 4 személyes klánig. ez gondolom az alsóbb szintekről maradt benne. nem zavaró, de minek ír ki egy személyes klánnál 3 kötőjelet. :) egyik sem volt olyan hiba, h a supportot terheltem volna vele, de ha már így kérdezted... :) |
Quote:
|
Még mindig valami gond van a törpik házatáján, a súgó nincs összhangban a valósággal.
"a varázslók 25%-kal gyengébbek" elvben, viszont a valóságban, ha egy törpe gömböz egy törpét, akkor ahhoz 33%-kal több varierővel kell rendelkeznie, hogy sikerüljön, mert a véő nem kapja meg a maluszt. (Lehet, hogy más esetekben sem, nekem ez szúrt szemet vip hv-n). Ha a hv-re gondolok, akkor az lenne a jobb, ha a törpe védő is megkapná a maluszt. (Mivel így az egymáshoz közel lévő orik nem tudják ütni egymást a tornyos íjak miatt, varázsolni sem a 4/3-os "szabály" miatt, innentől kezdve hiába van eleve több varija a másodiknak, az elsőt nem tudja megfogni, csak ha nagyon sokáig varázslót gyilkol) Viszont a normál játékban lévő törpék gondolom jobban örülnének, ha a súgó pontosan fejezné ki végre a valóságot. Ezt a dolgot mindenképp javításra ajánlom. |
Quote:
|
Esztétikai elírás.
Ha kiválasztok egy orit 1/A-ból, és rámegyek a szövetség felmérésére, akkor azt írja ki, hogy "NINCS ILYEN ORSZÁG!", nem azt kellene kiírni, hogy "NINCS ILYEN SZÖVETSÉG!"? |
most jött ki egy hiba, ha embert lopok, nem csinál semmit a készülicsökkentésemen kívül, eredményt sem ír...
Ati oriszám priviben megy. |
All times are GMT +1. The time now is 20:57. |