![]()  | 

Quote: 

De én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy innen hogyan folytatják tovább...  | 

Quote: 

Ez tipikusan olyan befejezés volt, hogy valamivel gyorsan zárjuk le.  | 

Quote: 

| 

A SciFi Channel bejelentette, hogy az SG-1 10.évad és az SGA 3.évad bemutatója július 14.-én lesz. A Battlestar Galactica csak októberben indul majd és várhatóan helyette az Euréka nevű új sorozat lesz majd látható péntek este. 
	 | 

Most levették? Vagy vége van? Vagy hová lett? :eek: 
	 | 

Quote: 

| 

Battlestar Galactica szerepjáték 

A nemrég lezajlott 2006-os Origins találkozón röppent fel a hír, hogy a Margaret Weis Productions - korábban a Serenity illetve a Sovereign Stone szerepjátékok alkotói - megszerezte a Battlestar Galactica sorozat megszerepjátékosításának jogait.  
	A hírek szerint a BSG játék a tervek szerint a Serenity rendszerének egy valamelyest átdolgozott változatát fogja használni. Forrás: rpg.hu  | 

Augusztus 11.-én és 18.-án az AXN leadja a Battlestar Galactica első két részét, a "nagy filmet". 
	:) Ez jó, mert én pont nem láttam :) Ui.: Nézheted magyarul, vagy akár angolul is :D:p Remélem folytatása is lesz :)  | 

A harmadik évad elég elkeserítően kezdődött számomra... Valahogy tipikusan "csináljunk egy folytatást, mert nézik az emberek, bár nem nagyon tudunk már mit kitalálni" érzésem volt. 
	 | 

nem tudjátok lesz 4. évad??? 
	Most fejeztem be a 3.kat s SOK nyitott kérdés van ám:)  | 
| All times are GMT +1. The time now is 12:40. |