![]() |
Quote:
De én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy innen hogyan folytatják tovább... |
Quote:
Ez tipikusan olyan befejezés volt, hogy valamivel gyorsan zárjuk le. |
Quote:
|
A SciFi Channel bejelentette, hogy az SG-1 10.évad és az SGA 3.évad bemutatója július 14.-én lesz. A Battlestar Galactica csak októberben indul majd és várhatóan helyette az Euréka nevű új sorozat lesz majd látható péntek este.
|
Most levették? Vagy vége van? Vagy hová lett? :eek:
|
Quote:
|
Battlestar Galactica szerepjáték
A nemrég lezajlott 2006-os Origins találkozón röppent fel a hír, hogy a Margaret Weis Productions - korábban a Serenity illetve a Sovereign Stone szerepjátékok alkotói - megszerezte a Battlestar Galactica sorozat megszerepjátékosításának jogait.
A hírek szerint a BSG játék a tervek szerint a Serenity rendszerének egy valamelyest átdolgozott változatát fogja használni. Forrás: rpg.hu |
Augusztus 11.-én és 18.-án az AXN leadja a Battlestar Galactica első két részét, a "nagy filmet".
:) Ez jó, mert én pont nem láttam :) Ui.: Nézheted magyarul, vagy akár angolul is :D:p Remélem folytatása is lesz :) |
A harmadik évad elég elkeserítően kezdődött számomra... Valahogy tipikusan "csináljunk egy folytatást, mert nézik az emberek, bár nem nagyon tudunk már mit kitalálni" érzésem volt.
|
nem tudjátok lesz 4. évad???
Most fejeztem be a 3.kat s SOK nyitott kérdés van ám:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:28. |