![]() |
csak be is üssön;):)
|
Quote:
|
Elvileg több a varim ,de kiszedte alólam a varitekiket is
Meg gondolom fenn van neki a mágikus pajzs is. De mindegy kiszámoltam, be kell, hogy férjek. Neki van 2,8 k íja és 2,6 k elit. Tőlem meg megy 10 k paci. Ja, és a haditekit visszavásároltam, úgyhogy megvan a 40 %. |
arra figyelj, hogy vérszomjat feltedd, mert lehet, hogy így is beférsz, de fő a biztonság, tudod lehet, hogy bevásárol egy picit...
ilyenkor nem jó csatát bukni;) mondjuk mikor jó:D |
Persze.
A HT felrakta a vérszomjat. Meg 100 toronnyal számoltam neki. Annyija meg úgy sincs. |
Az lehet esetleg probléma, hogy kicsit korábban küldtem körváltás előtt a sereget, mert kicsit be voltam már gőzölve tőle.
És ha kért segítséget, akkor nem férek be hozzá. Sehogy sem. |
szerintem már ez a téma is, mint sok másik eléggé elkanyarodott más irányba, tehát újat kéne nyitni vagy nem tudósítani tovább;)
|
Igaz nem kéne szétoffolni a témát, de ez is egy jó módszer tekilopás ellen, hogy lemészárolod a tolikat:D
|
Ez a célom. Lemészárolni, míg be nem férnek hozzá az enyémek. Aztán egy héten keresztűl ellopni mindenét, amilye csak van.
:) Befejeztem a tudósítást egyébként. És bocs érte! Ja és köszi a tanácsokat!:) |
Quote:
Kár, hogy hozzám nem jutnak el a szóbeszédek, hogy ki a gyenge. :D Pedig a súgó szerint van ilyen szóbeszéd: Hogy hogyan tudhatod meg, hogy ki fertőzött a csoportodban? Következtethetsz, hallgathatsz a szóbeszédekre, vagy tapasztalat alapján. Milyen jó lenne, ha jönne néha rendszerüzi, hogy hallottad a szóbeszédet xy beteg, vagy gyenge még egy tolit se talál meg. :D :D :D |
All times are GMT +1. The time now is 15:42. |