Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Termelő törpök! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1676)

Vas 04-20-2007 15:05

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 88973)
alba nem gyorsra gondolt...amúgy meg ott van a szövikaraván, ami küldi a gabot ha kell.

Egyenlőre MF vagyok, de ennyi bányám nincs( bár körönként így is bejön 500 kő:D) tehát tarthatok pár tanyát, és akkor már 10-15 körig is elég a kaja, és nem éhezek el:D:D

Alba 04-21-2007 10:37

Amugy meg nem értem hol a probléma az gabona vásárlásával.Mivan nincs gabonát éheznek elmennek és?Leállnak a bányák mondjuk a tornyok. Amik az orszaág 25% át adják.Nem haslz bele es akkor jóesetben napi 1-2 belépés kell.

Ezt csa kazert irtam be mert en csianltam egy hasonló törpét a K ba még anno. Nagyon jol lehet vele menni csak veszélyes mert hamar tönkre lehet vágni.

Pepa 04-21-2007 20:24

Bocs Vas, hogy még én nem csináltam éplistet csak nem nagyon értem rá, de igérem holnap délelőtt megcsinálom, csak egyett árulj el: az a 3-4 óra az folyamatasan gép előtt, vagy összesen több ciklusban?

Bogár 04-30-2007 10:47

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 88849)
Most fáradt vagyok, de ha gondolod holnapra összehozok egy éplistát neked.

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 89368)
Bocs Vas, hogy még én nem csináltam éplistet csak nem nagyon értem rá, de igérem holnap délelőtt megcsinálom, csak egyett árulj el: az a 3-4 óra az folyamatasan gép előtt, vagy összesen több ciklusban?

hmm...
melyik "holnap" délelőtt lesz meg az éplista? :D

Baaangg 07-20-2007 14:03

Hali mindenkinek!

Visszatérve egy jó kis nyaralásból, az a - nagyon elvetemült - ötletem támadt, hogy 1100 hektáros G- s, elfes országomat, B- s, magányos farkasos, törpös termelős, bányászkodós piacozós, milliárdos kis országgá avanzsálom.:D(Nem röhögni!). Arra kérnélek Benneteket, hogy akinek van már ezirányú tapasztalata adott hekin, ossza meg velem. Esetleg egy -két épületlista is szóba jöhet, de ha csak a kárörvendők járnak erre, őket is szívesen látom.:)

Üdv, és jó játékot mindenkinek!

Cyby_ 07-20-2007 14:09

Quote:

Originally Posted by Baaangg (Post 110628)
Hali mindenkinek!

Visszatérve egy jó kis nyaralásból, az a - nagyon elvetemült - ötletem támadt, hogy 1100 hektáros G- s, elfes országomat, B- s, magányos farkasos, törpös termelős, bányászkodós piacozós, milliárdos kis országgá avanzsálom.:D(Nem röhögni!). Arra kérnélek Benneteket, hogy akinek van már ezirányú tapasztalata adott hekin, ossza meg velem. Esetleg egy -két épületlista is szóba jöhet, de ha csak a kárörvendők járnak erre, őket is szívesen látom.:)

Üdv, és jó játékot mindenkinek!

esélytelen,szétlopnak 1100hekin még vannak ember tolis orik meg félelfek is ...átjáro ház leszel...meg jobb elfek is belopnak majd

Grabi 07-20-2007 14:21

őőőőő nem vagyok ebben olyan biztos.

1. kell egy befektetés 2 10%-os célzott fedezés (mondjuk ezt 6-8% kováccsal 10-12 nap alatt megcsinálod)
2. kell 45% barakk 10% toronnyal, 6-7% kocsmával, többi kaja, ház, raki, templom.
3. rakikulcs állandóan fenn, 4-5 köröte rakit ürítve tekibe fektetve.
4. készülj fel, hogy igen fognak lopni...igen, állandóan, de ha egy fullos készüre 2 környi termelésedet ellopják nem olyan borzasztó
szerintem elég aktivitással meg lehet csinálni. sok sikert kívánok hozzá!

Baaangg 07-20-2007 17:10

Aham...
De mi van akkor, ha sok-sok tolis, beton íjas, bunkerből kukucskálós, védekezős lesz az ori?
Hm???

Deni 07-20-2007 17:26

Quote:

Originally Posted by Baaangg (Post 110668)
Aham...
De mi van akkor, ha sok-sok tolis, beton íjas, bunkerből kukucskálós, védekezős lesz az ori?
Hm???

és akkor mitől lesz törpe?

Steve 07-20-2007 17:55

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 110672)
és akkor mitől lesz törpe?

attól hogy azt a fajt választotta :P

egyélbként vagy termelsz és bunkerolsz vagy ütsz vele, én az előbbit javallom :) mondjuk van aki mindkettőt :D

All times are GMT +1. The time now is 18:44.