![]() |
Nos törppel tolom 5szinten mit ne mondjak nekem baromira jól bevállt!! Eleinte lentébb voltak rossz tapasztalataim, de most már nagyon jól megy, nem lopnak nem fosztanak! És ennek örülök!!
|
Thörpe vhari
Quote:
200 hekin 9700 hadival azért lássuk be mégiscsak ütősebb tud lenni :o |
9700?? Az 156 barakkot jelentene 200 hekin...abszurd
|
Quote:
amúgy 120barakkal már bőven nagyon penge lehetsz 200on.. :) |
Törpöt nagyon ki lehet élezni...
Csak at kell gondolni elotte hogy mi hogyan. Jo taktika hogy nem csinalsz tanyát hanem rakibol eteted a törpét.Én 2 csoporton at siamn kihuztam.Es mostansag a nyersi marha draga meg eccerűbb. Olyna varis törpém volt hogy csak na. Bar jol lehurrogtak hogy hülye vagyok meg szarul jaccom, de a gömbe mikor buktak izgi volt :))) Amugy az jaccon törppel aki mar unja a sima fajokat, mert igy no a kihivas.Egy kezdonek elveszi a kedved ha szarralopjak mindig .:) |
Én még mindig azt tom mondani hogy eddig nekem a törpe vált be a legjobban!!! Sokan lehurrognak hogy így szar úgy szar! Igaz vannak hátrányai(vari, toli) de attól nekem nagyon jó hadisnak! A szövijeim pedig a hátrányokat ki egyenlítik! Sőt turbozzák:D Egy nagyon jó toli és egy nagyon jó vari!! És persze még egy hadi! ő se kutya és nagyon jó! Egy szó mint száz törpe 4ever!!!:D:D
|
Quote:
|
nos a költséggel nincs gond mivel törppel a 4ben nagyon lehet a nyersivel aratni szal semmi probléma!!
|
Jah ez igaz. Én 5ön voltam törp most ork és hülyézem is magam hogy mér nem forditva...:mad:
nayo néha amikor csak a bonuszok segítenek beütni vkit akkor nem panaszkodom:p :D De mindenesetre a törp télleg jó pl neki van a legtöbb embere is! |
egyet értek stevevel, de nem kell ezt túl ragozni a törpe jó biztos vannak még jó fajok, de ki kell ezt is próbálni és meglátjátok hogy annyira nem rosz! persze jó ha van tolid, hogy akárki ne tudjon lelopni!
|
All times are GMT +1. The time now is 21:29. |