Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mit mutat a távolbalátás?:confused: (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1660)

Burning 04-17-2007 15:51

ezek a százalékok sokszorosát adják annak, ami lenne, tehát én azt mondanám nem megkönnyíti hanem nagy részt ez dönti el, de ezen nem fogunk összeveszni, mert csak másképp fogalmazol:)

Andrew 04-17-2007 15:54

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88319)
nem tudom, de folyamatos távolnézésnél, milyen lenne az a forgató köny, mert ebben a topicban seldonnak csak ezt a hozászólását találtam:

vagy esetleg más topicban való hozzászólására gondoltál???

Mea maxima culpa:) nem Seldon írta hanem Fransisco:o

Burning 04-17-2007 15:55

folyamatosan félrevezetsz;):)

Burning 04-17-2007 15:57

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 88328)
Mea maxima culpa:) nem Seldon írta hanem Fransisco:o

most már csak abba kötnék bele, hogy van-e annyi pénzed, hogy négy körönte sereget cserélj:D:p

Andrew 04-17-2007 15:58

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88330)
most már csak abba kötnék bele, hogy van-e annyi pénzed, hogy négy körönte sereget cserélj:D:p

Javítottam... köszi:o

általában igen... megrögzötten gazdag vagyok:D
ráadásul ha éppen áron alul rakod vissza, akkor legközelebb a sajátodat veheted be

így fordulhat elő, hogy az ellent a saját lovaival támadod, miközben a te íjaid védekeznek nála:D:D

Burning 04-17-2007 16:03

az jó, akkor már csak az a gondd, ha két hadi van, az egyik megpróbál betámadni, te sereget cserélsz, pattan ismét sereget cserélsz és kiséred, közben a másik hadi meg bezúz a sok pénzeddel:)
de ez már nagyon fantazmagória...;):)

Burning 04-17-2007 16:04

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 88331)
Javítottam... köszi:o

általában igen... megrögzötten gazdag vagyok:D
ráadásul ha éppen áron alul rakod vissza, akkor legközelebb a sajátodat veheted be

így fordulhat elő, hogy az ellent a saját lovaival támadod, miközben a te íjaid védekeznek nála:D:D

ez jó:D
kár, hogy már elosztottam neked egy zöldet, mert ezért kellett volna:D
majd bepótolom...

Andrew 04-17-2007 16:12

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 88332)
az jó, akkor már csak az a gondd, ha két hadi van, az egyik megpróbál betámadni, te sereget cserélsz, pattan ismét sereget cserélsz és kiséred, közben a másik hadi meg bezúz a sok pénzeddel:)
de ez már nagyon fantazmagória...;):)

na most az a vicces (úgy vettem észre ez átcsapott szövi és mf-be:P 2hadissal) hogy ha a szövisereget kiküldi rám, én fogom azzal hogy beveszek íjat, és utána visszamegyek rá földre, akkor a szövijének esélye sincs engem beütni felezett, segítség nélküli sereggel;)
ő meg úgy sem fog tudni kísérni miután beföldeltem, mert a pontkülönbség miatt sok-sok körre lesz:D

Burning 04-17-2007 16:16

OFF/
ez az 1000. üzenetem, tehát ez nagy jubileum:D:)
most valami ultraokosat kell szólni:D:p

ON/
mondtam, hogy ez már csak fantazmagória, mer nem szövi vs mf-ről beszéltünk...
amúgy meg roppant módon elkanyarodtunk a témától, és ha folytatni szeretnénk a beszélgetést kéne új topic, mert ez már csak annyiban kapcsolódik a "mit mutat a távolbalátás" topichoz, hogy minden körben távolt nézel és ez által tudod mekkora seregcsere kell:D;)

Andrew 04-17-2007 16:22

nagy okosság volt, ammá bittos:D:D

de ez a topic elvileg már az első 5 hsz után ki volt vesézve:)

All times are GMT +1. The time now is 04:46.