![]() |
ezek a százalékok sokszorosát adják annak, ami lenne, tehát én azt mondanám nem megkönnyíti hanem nagy részt ez dönti el, de ezen nem fogunk összeveszni, mert csak másképp fogalmazol:)
|
Quote:
|
folyamatosan félrevezetsz;):)
|
Quote:
|
Quote:
általában igen... megrögzötten gazdag vagyok:D ráadásul ha éppen áron alul rakod vissza, akkor legközelebb a sajátodat veheted be így fordulhat elő, hogy az ellent a saját lovaival támadod, miközben a te íjaid védekeznek nála:D:D |
az jó, akkor már csak az a gondd, ha két hadi van, az egyik megpróbál betámadni, te sereget cserélsz, pattan ismét sereget cserélsz és kiséred, közben a másik hadi meg bezúz a sok pénzeddel:)
de ez már nagyon fantazmagória...;):) |
Quote:
kár, hogy már elosztottam neked egy zöldet, mert ezért kellett volna:D majd bepótolom... |
Quote:
ő meg úgy sem fog tudni kísérni miután beföldeltem, mert a pontkülönbség miatt sok-sok körre lesz:D |
OFF/
ez az 1000. üzenetem, tehát ez nagy jubileum:D:) most valami ultraokosat kell szólni:D:p ON/ mondtam, hogy ez már csak fantazmagória, mer nem szövi vs mf-ről beszéltünk... amúgy meg roppant módon elkanyarodtunk a témától, és ha folytatni szeretnénk a beszélgetést kéne új topic, mert ez már csak annyiban kapcsolódik a "mit mutat a távolbalátás" topichoz, hogy minden körben távolt nézel és ez által tudod mekkora seregcsere kell:D;) |
nagy okosság volt, ammá bittos:D:D
de ez a topic elvileg már az első 5 hsz után ki volt vesézve:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:46. |