Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Új tolvaj akció (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1648)

Zsáni 04-08-2007 17:09

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86086)
Annyi közöm van hozzá, h a minap meg akartam gömbözni egy durva varist, ami ugye nem sikerült. Ezek után ő elkezdett rengetni, vihar, szárazság stb, és 6 körre csúsztam le tőle. Egy darabig hagytam, hátha megunja, denem... Ez után megnéztem tolikkal hátha beférek, és sikerült is pár variját legyilkolnom, de ekkor meg nyomta a toli felfedést. Innentől kezdve még 2 napig kaptam az "áldást", és semmit nem tudtam csinálni ellene. 6 körre ugye nem támadok, varikkal esélyem nem volt, a tolijaim meg lenyomta. Mindezt azért mert meg akartam gömbözni...

ilyenkor jön elő a játék másodlagos szerepe...
Ha józan ésszel gondolkodsz, nem nekiállsz tolikkal varikat ölni, hanem diplomatikusan írsz neki egy üzit, hogy talán nem érdemelted meg az ártózást, és legyen kedves abbahagyni :)
nem? :)
nekem legalábbis ez lenne az evidens :)

Andrew 04-08-2007 17:10

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86086)
Annyi közöm van hozzá, h a minap meg akartam gömbözni egy durva varist, ami ugye nem sikerült. Ezek után ő elkezdett rengetni, vihar, szárazság stb, és 6 körre csúsztam le tőle. Egy darabig hagytam, hátha megunja, denem... Ez után megnéztem tolikkal hátha beférek, és sikerült is pár variját legyilkolnom, de ekkor meg nyomta a toli felfedést. Innentől kezdve még 2 napig kaptam az "áldást", és semmit nem tudtam csinálni ellene. 6 körre ugye nem támadok, varikkal esélyem nem volt, a tolijaim meg lenyomta. Mindezt azért mert meg akartam gömbözni...

az isten szerelmére, hat körre nem lehet csak úgy lerengetni, akkor vagy nagyon kicsik a pontkülönbségek, vagy nagyon magas hekin történik
és szerintem esetedben az első...
ekkor annyit kell csak tenned, hogy hirtelen beépítessz mindent, és máris két körre leszel, esetleg lefokozol pár katit, és lám, ott vagy mellette
akkor küldessz rá egy pusztítást, és máris nem fogtok egymástól eltávolodni

ha valami nem megy, ne a játékot próbáld meg rögtön változtatni;)

Andrew 04-08-2007 17:12

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 86087)
ilyenkor jön elő a játék másodlagos szerepe...
Ha józan ésszel gondolkodsz, nem nekiállsz tolikkal varikat ölni, hanem diplomatikusan írsz neki egy üzit, hogy talán nem érdemelted meg az ártózást, és legyen kedves abbahagyni :)
nem? :)
nekem legalábbis ez lenne az evidens :)

úgy látszik, Te messze diplomatikusabb vagy nálam ilyen esetekben:o
én a 'ha megdobnak, kővel dobj vissza atommal' híve vagyok:D - aztán jöhet a diplomácia

Zsáni 04-08-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86089)
úgy látszik, Te messze diplomatikusabb vagy nálam ilyen esetekben:o
én a 'ha megdobnak, kővel dobj vissza atommal' híve vagyok:D - aztán jöhet a diplomácia

:D :D :D :D
természetesen ehhez kell egy fajta tapasztalat is, ami úgy látom jelen esetben a problémát észlelő személyt nem jellemez :) még :)

Trek 04-08-2007 17:16

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86088)
az isten szerelmére, hat körre nem lehet csak úgy lerengetni, akkor vagy nagyon kicsik a pontkülönbségek, vagy nagyon magas hekin történik
és szerintem esetedben az első...
ekkor annyit kell csak tenned, hogy hirtelen beépítessz mindent, és máris két körre leszel, esetleg lefokozol pár katit, és lám, ott vagy mellette
akkor küldessz rá egy pusztítást, és máris nem fogtok egymástól eltávolodni

ha valami nem megy, ne a játékot próbáld meg rögtön változtatni;)

Igen de ha folyamatosan renget, 3/Gben nem olyan egyszerű az építkezés 0 bányával.

Andrew 04-08-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 86090)
:D :D :D :D
természetesen ehhez kell egy fajta tapasztalat is, ami úgy látom jelen esetben a problémát észlelő személyt nem jellemez :) még :)

majd rájön, hogy mi a jó;)
de amíg nem szerez elég tapasztalatot, kérdem én, miért kezd el rögötn újítani?:p
jelenleg úgy érzem minden helyzetre megvan a megfelelő mód, hogy kezeljük... ha nem tudjuk, ne akarjuk már megváltoztatni a dolgokat :o

Zsáni 04-08-2007 17:18

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86092)
Igen de ha folyamatosan renget, 3/Gben nem olyan egyszerű az építkezés 0 bányával.

nem is megoldhatatlan :)
én is ott vagyok, és éppen építkezek, minimális bányával, ugyanis 2, az majdnem 0 :D

Andrew 04-08-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by Trek (Post 86092)

akkor bizony marad a diplomácia... de hány körre gömböztél fölfele? mert fél nap alatt nem lehet valakit 6 körre rengetni, főleg nem egy olyan csopiban, ahol azért már nem olyan kicsik a távolságok:o
ráadásul 6 körre úgy fogy a készüli, hogy öröm nézni

Zsáni 04-08-2007 17:19

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86093)
majd rájön, hogy mi a jó;)
de amíg nem szerez elég tapasztalatot, kérdem én, miért kezd el rögötn újítani?:p
jelenleg úgy érzem minden helyzetre megvan a megfelelő mód, hogy kezeljük... ha nem tudjuk, ne akarjuk már megváltoztatni a dolgokat :o

teljesen egyetértek veled, ezért tanácsolom neki a diplomáciát :)
beszélje meg az illetővel :)

Zsáni 04-08-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 86095)
akkor bizony marad a diplomácia... de hány körre gömböztél fölfele? mert fél nap alatt nem lehet valakit 6 körre rengetni, főleg nem egy olyan csopiban, ahol azért már nem olyan kicsik a távolságok:o
ráadásul 6 körre úgy fogy a készüli, hogy öröm nézni

és egyébként is...miért próbál 6 körre gömbizni egy hadis? :eek:

All times are GMT +1. The time now is 04:16.