Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Gyors halál! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1644)

Andrew 04-07-2007 16:12

határozott no comment...
beteg voltál? ergó támadtál hullát... biztos nem tettél ellenük semmit?:rolleyes:
vannak agresszív emberek, de azért ilyeneket borzasztó nehéz kifogni, ráadásul mindenki fosik mostanában mióta állásfoglalás van
elvileg aszerint akár jelenthetted is volna őket... ehelyett törölted az oridat, mert féltél látni, hogy bejönnek mégegyszer...
de ott lett volna még az is, hogy írsz nekik zöldet, hogy ugyan már mi a bajuk...

gyuri1995 04-07-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 85749)
Én úgy tudom hogy rá lehet tenni, de semmit nem számít. Ha van rajta 36 kör akkor annyi van, ha vki más rátesz még 20-at akkor nem lesz semmi. De ha pl van rajta 16 kör és más rátesz 20-at akkor is csak 20 lesz rajta... én így tudom

Ebben nem tesznek rám 36 kör vihart meg még 36 kört akkor ha pl: egy körben el haggya miatta 14 ember akkor 4 szer 14 ember hagya el az országot!

skiti 04-07-2007 16:13

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 85749)
Én úgy tudom hogy rá lehet tenni, de semmit nem számít. Ha van rajta 36 kör akkor annyi van, ha vki más rátesz még 20-at akkor nem lesz semmi. De ha pl van rajta 16 kör és más rátesz 20-at akkor is csak 20 lesz rajta... én így tudom

és te tudod jól:)
de nem kell messze menni, ilyen alap dolgok a súgóban is bennt vannak
viszont gyújtani az ellen CSAK házat tud!
az elégedetlen civil lakosság pedig házat és barakkot!
lehet mást is állítani, de az vagy tévedés, vagy kamu;)

skiti 04-07-2007 16:14

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 85753)
Ebben nem tesznek rám 36 kör vihart meg még 36 kört akkor ha pl: egy körben el haggya miatta 14 ember akkor 4 szer 14 ember hagya el az országot!

ne beszélj már félre, még a végén elolvassa valaki és elhiszi...

Grabi 04-07-2007 16:15

új sztár születik az égen!

gyuri1995 04-07-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 85752)
határozott no comment...
beteg voltál? ergó támadtál hullát... biztos nem tettél ellenük semmit?:rolleyes:
vannak agresszív emberek, de azért ilyeneket borzasztó nehéz kifogni, ráadásul mindenki fosik mostanában mióta állásfoglalás van
elvileg aszerint akár jelenthetted is volna őket... ehelyett törölted az oridat, mert féltél látni, hogy bejönnek mégegyszer...
de ott lett volna még az is, hogy írsz nekik zöldet, hogy ugyan már mi a bajuk...

El mondom ! Figyuzz mit jelentettem volna azt hogy egy szövi rám szált? az nem büntetés és HÓDITANI kell hullát nem támadtam de lehet hogy beteg országot igen, zöldet irtam de ezt is le irtam már nem kaptam vissza jelzést magyarul nem! és vártam volna mig jobban szét szednek? úgy csak erősebbek lettek volna!

Deni 04-07-2007 16:15

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 85753)

Ember.. olvass kicsit súgót..ne mesekönyvet.. SÚGÓt..

gyuri1995 04-07-2007 16:16

Quote:

Originally Posted by skiti (Post 85754)
és te tudod jól:)
de nem kell messze menni, ilyen alap dolgok a súgóban is bennt vannak
viszont gyújtani az ellen CSAK házat tud!
az elégedetlen civil lakosság pedig házat és barakkot!
lehet mást is állítani, de az vagy tévedés, vagy kamu;)

Házat is meg barakkot is meg piacot is lehet gyujtani!

Deni 04-07-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 85759)

Taníts mester.. nekem az elmúlt 6évben még nem sikerült.. de kérlek taníts :rolleyes:

skiti 04-07-2007 16:19

Quote:

Originally Posted by gyuri1995 (Post 85759)

akkor tényleg vétek volt törölnöd azt az orit, mert olyat lehetett benne, amit egyik másikban sem:D
össze-vissza beszélsz , csupa hülyeséget, és ha valaki szépen szól, elmondja hogy félrebeszélsz, te még tovább kötöd az ebet a karóhoz, sőt, fel is vagy háborodva...

All times are GMT +1. The time now is 02:20.