Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Varis és tolis egyszerre (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1642)

Burning 04-29-2007 12:50

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 91372)
Hát egy idő után már elég nagy gond szerintem ;)

elindul 5.szinten (mert erről van szó;)) vari-tolival, és feljut a top 10%-ig. az pont elég ahhoz, hogy lépjen 4.szintre és ott váltson mondjuk más fajra...
az 5.szinten meg nem hiszem, hogy belehal a költségekbe, mert nem olyan sok az főleg nem a top 10%-ig...:)

Valezius 04-29-2007 12:53

200hektárról indul? Ezt nem írta, így én csak általánosságban válaszoltam. :)

Kutyuleee 04-29-2007 12:57

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 91380)
elindul 5.szinten (mert erről van szó;)) vari-tolival, és feljut a top 10%-ig. az pont elég ahhoz, hogy lépjen 4.szintre és ott váltson mondjuk más fajra...
az 5.szinten meg nem hiszem, hogy belehal a költségekbe, mert nem olyan sok az főleg nem a top 10%-ig...:)

5.szinten azért a top 10%ig bármilyen orival ellehet jutni, ha azért tud játszani a gazdjája:D:D nem hisezm hogy csak 1 szintre akar toli-vari lenni, így sztem is sokat számitanak a költségek:D:D és nem is az, hogy mennyiért fedez, hanem hogy mennyit keres pluszba... mert gnómmal is többszörösét keresi a fedezés költségeinek 5.en... de nem mind1 hogy 10-20 millát szed össze tarcsinak vagy 1-200millát, vagy még többet. mert az átépitéshez is pénz kell... meg sok minden máshoz...

nyolcvan 04-29-2007 12:58

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91370)
ha toli vari akar lenni akkor ne akarjon top1 ori se lenni:D:D

top 1 úgysem lehetnék, mert csak max top 4-ik helyig lehet felfedezni:P
+ a csoportok tetején általában mindig van jópár ország, akiknek hatalmas földjük van, és jó sok körre vannak, szóval top 4-ig sem érdemes felfedezni

De ennek ellenére nekem a top10 százalék akkor is kevésnek tünt.
Inkább arra lennék kiváncsi, hogy meddig tudnék feljutni (utána még feljebb nyilván állandóan leütnének), és ne akadályozzon abban egy top10%-os fedezési határ.
(Mondjuk az is lehetséges, hogy valamelyik csoportokban még a 10%ig sem tudnék feljutni, és akkor nem volna akadály a fedezési határ :D )

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91367)
mitha egy toli/vari sokat tudna maradna a 10%fölött... szöviben mindig leverik "pillanatok" alatt:D mf-ként meg elég ha egy-két szövi veszi észre és ingyen föld lesz...

ebből a szempontból mindenki hadis lenne. Ez még nem az 1/A...

nyilván top 1 országnak nem lehet, de nekem a top10% eléggé kevésnek tünt, 2000es csoportban az még csak a 200.ik helyezet..

Kutyuleee 04-29-2007 13:25

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 91384)
top 1 úgysem lehetnék, mert csak max top 4-ik helyig lehet felfedezni:P
+ a csoportok tetején általában mindig van jópár ország, akiknek hatalmas földjük van, és jó sok körre vannak, szóval top 4-ig sem érdemes felfedezni

De ennek ellenére nekem a top10 százalék akkor is kevésnek tünt.
Inkább arra lennék kiváncsi, hogy meddig tudnék feljutni (utána még feljebb nyilván állandóan leütnének), és ne akadályozzon abban egy top10%-os fedezési határ.
(Mondjuk az is lehetséges, hogy valamelyik csoportokban még a 10%ig sem tudnék feljutni, és akkor nem volna akadály a fedezési határ :D )

ebből a szempontból mindenki hadis lenne. Ez még nem az 1/A...

nyilván top 1 országnak nem lehet, de nekem a top10% eléggé kevésnek tünt, 2000es csoportban az még csak a 200.ik helyezet..

őőő... egy szöviben általában legalább 2 hadis van, de mostanság a jellemzőbb hogy 2 hadi 1 hadi vari minimum van... így 3an könnyedén átsétálnak rajtad, ami elfként már közel sem biztos, könnyebb megtartani a helyed... és olcsobb is. nyilván csoport függő a dolog, de a toli-vari játékstilus nem igazán a max hekin lépő orikra jellemző... (amúgy fedezéssel is lehet elsőnek lenni kis csopiban és jó haverral,...:D )gnómként kevesebb pénzt tudsz keresni, igaz tovább tudsz fedezni, de nagyon könnyü lebukni és nagyot lehet zuhanni, és még a neccesen beférő ütéseknél tekizni se tudod az ellent hogy ne férjen be... az Elf jóval védettebb,ráadásul a fantom is óriási előny. emelett 10-20 szorosát keresheted mint gnómmal, felsőbb szinten már számit az olcsobb fedezés, főleg hogy egy idő után ha csak a napi képzésből fedezel akkor alig haladsz 1-2hekiket naponta... amúgy 2000 csopiban a 200. hely is már 440-450heki környéke, amivel már nyugodtan lehet lépni...

ui. persze ez az elf rögtön hülyeség lehet, ha kiderülnek a maluszok... mindenkép fontold meg mit akarsz...

Cyby_ 04-29-2007 13:35

Nem akarok nagyon beleszólni de 5.szinten fél-elf is jó hadi varinak tf-s oriként,és ha top10%ba akarsz jutni pl kezdheted angolba 5szinten ott lehet gyakorolni és ha jól csinálod viheted tovább az orit pl elfként mert fentebb etetni ugyse fogod tudni a magas gabona árak miatt.
A gnóm vs elf kérdésbe meg azt is nézzétek h van fantom sereg és az nagyon nagy előny ám....
Az éplistek meg nagyon csoport függök is mert körbe kell nézni és pl 5-6varisba beleakadni(gömbölni ezerrel utánna ttolival felmérni) számolsz rá h mennyivel véded és utánna ugy csinálod a tolikat hozzá.
Amiket itt adnak éplistákat iránymutatásnak jók,de mindenki a saját stílusa szerint csinálja meg.

Andrew 04-29-2007 14:19

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 91395)
Nem akarok nagyon beleszólni de 5.szinten fél-elf is jó hadi varinak tf-s oriként,és ha top10%ba akarsz jutni pl kezdheted angolba 5szinten ott lehet gyakorolni és ha jól csinálod viheted tovább az orit pl elfként mert fentebb etetni ugyse fogod tudni a magas gabona árak miatt.
A gnóm vs elf kérdésbe meg azt is nézzétek h van fantom sereg és az nagyon nagy előny ám....
Az éplistek meg nagyon csoport függök is mert körbe kell nézni és pl 5-6varisba beleakadni(gömbölni ezerrel utánna ttolival felmérni) számolsz rá h mennyivel véded és utánna ugy csinálod a tolikat hozzá.
Amiket itt adnak éplistákat iránymutatásnak jók,de mindenki a saját stílusa szerint csinálja meg.

azért ahhoz már kell tudni rendesen:D:D

nyolcvan 04-29-2007 14:33

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 91393)
emelett 10-20 szorosát keresheted mint gnómmal

amúgy 2000 csopiban a 200. hely is már 440-450heki környéke, amivel már nyugodtan lehet lépni...

hogy lehet hogy annyivel többet lehet vele megkeresni? biztosan többet, de ennyivel? a kő és a fa ára általában magasabb, mint a tekercs ára (nem úgy mint az 5ös szinten, ahol szinte ingyen van a kő :D)

amikor 5ös szinten voltam, elfel egészen pontosan 420 hektárig sikerült felfedezni, ami kevésnek tünt, mert a listán voltak még egy csomóan elöttem, ráadásul több mint a fele szabizott..

Valezius 04-29-2007 14:36

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 91380)
elindul 5.szinten (mert erről van szó;))

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 91407)
amikor 5ös szinten voltam

Aha, erről volt szó ;)

Kutyuleee 04-29-2007 14:43

Quote:

Originally Posted by nyolcvan (Post 91407)
hogy lehet hogy annyivel többet lehet vele megkeresni? biztosan többet, de ennyivel? a kő és a fa ára általában magasabb, mint a tekercs ára (nem úgy mint az 5ös szinten, ahol szinte ingyen van a kő :D)

amikor 5ös szinten voltam, elfel egészen pontosan 420 hektárig sikerült felfedezni, ami kevésnek tünt, mert a listán voltak még egy csomóan elöttem, ráadásul több mint a fele szabizott..

5ös szintről beszéltem kezdésnek, ha 0ról indul az ember. Feljebb már másabb a helyzet, bár tekercs mindenkinél van bent, nyersi meg nem... ráadásul a legtöbben tekiben tartják a tartalékot úgyhogy ott ki is foghatsz egy kisebb vagyont is egy húzásra,ha szerencsés vagy:p emellett tekizéssel tudod gyengiteni az ellent a legjobban ha támad...

All times are GMT +1. The time now is 02:30.