![]() |
Quote:
az 5.szinten meg nem hiszem, hogy belehal a költségekbe, mert nem olyan sok az főleg nem a top 10%-ig...:) |
200hektárról indul? Ezt nem írta, így én csak általánosságban válaszoltam. :)
|
Quote:
|
Quote:
+ a csoportok tetején általában mindig van jópár ország, akiknek hatalmas földjük van, és jó sok körre vannak, szóval top 4-ig sem érdemes felfedezni De ennek ellenére nekem a top10 százalék akkor is kevésnek tünt. Inkább arra lennék kiváncsi, hogy meddig tudnék feljutni (utána még feljebb nyilván állandóan leütnének), és ne akadályozzon abban egy top10%-os fedezési határ. (Mondjuk az is lehetséges, hogy valamelyik csoportokban még a 10%ig sem tudnék feljutni, és akkor nem volna akadály a fedezési határ :D ) Quote:
nyilván top 1 országnak nem lehet, de nekem a top10% eléggé kevésnek tünt, 2000es csoportban az még csak a 200.ik helyezet.. |
Quote:
ui. persze ez az elf rögtön hülyeség lehet, ha kiderülnek a maluszok... mindenkép fontold meg mit akarsz... |
Nem akarok nagyon beleszólni de 5.szinten fél-elf is jó hadi varinak tf-s oriként,és ha top10%ba akarsz jutni pl kezdheted angolba 5szinten ott lehet gyakorolni és ha jól csinálod viheted tovább az orit pl elfként mert fentebb etetni ugyse fogod tudni a magas gabona árak miatt.
A gnóm vs elf kérdésbe meg azt is nézzétek h van fantom sereg és az nagyon nagy előny ám.... Az éplistek meg nagyon csoport függök is mert körbe kell nézni és pl 5-6varisba beleakadni(gömbölni ezerrel utánna ttolival felmérni) számolsz rá h mennyivel véded és utánna ugy csinálod a tolikat hozzá. Amiket itt adnak éplistákat iránymutatásnak jók,de mindenki a saját stílusa szerint csinálja meg. |
Quote:
|
Quote:
amikor 5ös szinten voltam, elfel egészen pontosan 420 hektárig sikerült felfedezni, ami kevésnek tünt, mert a listán voltak még egy csomóan elöttem, ráadásul több mint a fele szabizott.. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:30. |