Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Vérdij (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1634)

Andrew 08-15-2007 11:54

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 117845)
...
én vérdíjjas orit nem ütöttem sajna mert mind szabin vn....

nagyon egyszerű, vérdíjjal ne lehessen szabizni :D:D

Stoky(Gárdi) NEXUS 08-15-2007 11:55

vagy vesszen L szabizáskor:D

belas 08-16-2007 10:42

Inkább legyen játszható....ennyi..

Ati 08-16-2007 10:43

Quote:

Originally Posted by belas (Post 118057)
Inkább legyen játszható....ennyi..

Ebből számomra nem derül ki, hogy épp mire is "voksolsz", mert elég sok lehetőség felmerült már. Kifejtenéd?

belas 08-16-2007 10:45

Jahhh és én azt szerettem volna elérni,hogy a vérdijas orikra értelme legyen vadászni:)) nem pedig holmi meggazdagodás vezérelt az ötletben:))

belas 08-16-2007 10:46

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118058)
Ebből számomra nem derül ki, hogy épp mire is "voksolsz", mert elég sok lehetőség felmerült már. Kifejtenéd?

Csak némi,vérdij emelésre gondoltam amit már az elején te is jónak itéltél:))

Ati 08-16-2007 10:53

Quote:

Originally Posted by belas (Post 118061)
Csak némi,vérdij emelésre gondoltam amit már az elején te is jónak itéltél:))

Időközben született pár (szétoffolt) téma arról, hogy jajj de játszhatatlan az anarch így, hogy mindenből annyiminden van.

A vérdíj emelése ezt erősíti mégtovább.

belas 08-16-2007 11:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 118062)
Időközben született pár (szétoffolt) téma arról, hogy jajj de játszhatatlan az anarch így, hogy mindenből annyiminden van.

A vérdíj emelése ezt erősíti mégtovább.

Csak a "D" ről volt szo,hogy játszhatatlan...és ha megnézed tettünk érte páran,hogy jobblegyen jelen pillanatban is lejebb memt a top..

A vérdij pedig sztem senkinek nemokoz előnyt!!! sőt!! Kezdhet félni,ha megemeled az értékét:)))

Ati 08-16-2007 11:06

Quote:

Originally Posted by belas (Post 118064)
A vérdij pedig sztem senkinek nemokoz előnyt!!! sőt!! Kezdhet félni,ha megemeled az értékét:)))

Két dolog ezzel kapcsolatban:

1, A legtöbb vérdíjas ország szabadságon van. Érdemes lenne ezen is változtatni: ne mehessen szabadságra, amíg vérdíjas? Hiszen jelenleg ugye annyi az értelme, hogy van egy extra jelzője, amivel néha ír a fórumra, aztán visszamegy szabira.

2, Szerintem ha kapsz X milliárd aranyat, amiért megtámadod az egyik saját országodat (márpedig be fogod tudni ütni, hiszen saját ország, gondoskodsz róla, hogy beüsd), az szerintem igencsak előny.

Ati 08-16-2007 11:09

Quote:

Originally Posted by belas (Post 118064)
Csak a "D" ről volt szo,hogy játszhatatlan...és ha megnézed tettünk érte páran,hogy jobblegyen jelen pillanatban is lejebb memt a top..

Ez pedig egy picit off talán, de én szoktam olvasgatni mind a 4 anarch fórumot, és az utóbbi napokban is csak azt látom, hogy "jajj milyen a piac, meddig marad ez még ilyen".

És hogy mégse legyen teljesen off: ezért is tartok attól, hogy ha a gazdaságba megint belenyúlunk (vérdíjjal kapott pénz), akkor méginkább ezek a siránkozások fognak elhatalmasodni a fórumokon, hogy jajj de drága a piac, nehogymár saját magamnak termeljek, termeljen nekem más, de ne ilyen drágán...

All times are GMT +1. The time now is 19:25.