![]() |
Quote:
|
vagy vesszen L szabizáskor:D
|
Inkább legyen játszható....ennyi..
|
Quote:
|
Jahhh és én azt szerettem volna elérni,hogy a vérdijas orikra értelme legyen vadászni:)) nem pedig holmi meggazdagodás vezérelt az ötletben:))
|
Quote:
|
Quote:
A vérdíj emelése ezt erősíti mégtovább. |
Quote:
Csak a "D" ről volt szo,hogy játszhatatlan...és ha megnézed tettünk érte páran,hogy jobblegyen jelen pillanatban is lejebb memt a top.. A vérdij pedig sztem senkinek nemokoz előnyt!!! sőt!! Kezdhet félni,ha megemeled az értékét:))) |
Quote:
1, A legtöbb vérdíjas ország szabadságon van. Érdemes lenne ezen is változtatni: ne mehessen szabadságra, amíg vérdíjas? Hiszen jelenleg ugye annyi az értelme, hogy van egy extra jelzője, amivel néha ír a fórumra, aztán visszamegy szabira. 2, Szerintem ha kapsz X milliárd aranyat, amiért megtámadod az egyik saját országodat (márpedig be fogod tudni ütni, hiszen saját ország, gondoskodsz róla, hogy beüsd), az szerintem igencsak előny. |
Quote:
És hogy mégse legyen teljesen off: ezért is tartok attól, hogy ha a gazdaságba megint belenyúlunk (vérdíjjal kapott pénz), akkor méginkább ezek a siránkozások fognak elhatalmasodni a fórumokon, hogy jajj de drága a piac, nehogymár saját magamnak termeljek, termeljen nekem más, de ne ilyen drágán... |
All times are GMT +1. The time now is 19:25. |