![]() |
Quote:
|
Quote:
Ezért kell elég sokáig tapogatózni... PErsze mondhatnak valótlant, de az sztem ahogy nálad is jobb esetben 72 h-án belül kiderül. :D |
Quote:
Pont ez az... Én is sokat vagyok fennt, és hát mit ér ha a szövi egy tagja fennt van a játékba a többi meg csak hébe hóba. |
Rossz szövibe létek be:)
|
Quote:
Jó neked.;) Egyszer talán majd én is találok egy jó szövit:D |
valahogy mostanában akármerre nézek, mindenütt szövigondok vannak:D
|
Quote:
Nagyon nehéz megtalálni a jó szövetségest! MErt nem a jó játékost keressük , hanem a jó szövetségest! Nekem már volt szerencsém jó szövetségek tagjának lenni és jó szövetség vezérének is lenni. Együtt gondolkodás, azonos jelenlét, jó játékosok, problémák megbeszélésse megoldása, ha vki hibázik belátja, anyagi gondok nem okoznak viszályt, segítünk egymáson stb..stb.. sok más. Nos ezek mind érvényesüljenek, háát én nemcsodálom hogy szövi gondok vannak... |
azért én úgy gondolom, hogy egy szint felett ezek teljesen alapvető kérések egymástól és simán talál az ember szöviket. jó, mondjuk nem dipiben kell keresni :)
|
Quote:
Dehogy egy szint felett ez mind adott, azt kétlem... |
Ha már itt tartunk a jó, és nemjó szövetségnél akkor megkérdezem, hogy ha valaki meg akar lopni egy szövin belül olyat akinek több a varija és ezért nem tudta meggömbözni eddig, akkor ha meggömböz egy szövitagját, akkor képes lessz a szövitagjára nyitott térkapun keresztül őt is meglopni, és tudunk e valahogy infóhoz jutni a szövitagján keresztül róla?
És egy másik kérdés ehez kapcsolva, ha nem vagyunk képesek valakit meggömbizni, akkor térkaput sem tudunk rá nyitni?:confused: |
All times are GMT +1. The time now is 08:30. |