![]() |
Quote:
|
Üdv!
off: Első bele kotyogás, rem nem az utolsó... on Attól, hogy lassú a csoport, nem jelenti azt, hogy a játékosok is hasonlóan működnének :D . Az egész beszélgetés azért indult, hogy az állóvizet felkavarjuk, kicsit frissítsük a jelenlegi játékosokat. Szerintem lehet ezt a játékot lassan is játszáni. Kezdőkenk, igahúzókank és minden embernek ideális, akinek számítógép nélkül is van élete. Mivel a csoport igen nagy része a védekezésre épít, elég kevés a harc. Sokan csak feltöltik itt az országukat és tovább állnak. Ezen akarunk változtatni. Aki meg nem kíván ebben részt venni, hát istenem, ne vegyen. |
Quote:
|
Ez nem teljesen igaz. Ha már valaki túl jutott a 250 hektáron, akkor felesleges földje már biztos van :D . És ne feledkezzünk meg azokról sem, akik a tekercsekből vastagszanak meg...
|
Quote:
|
Szerintem ja :D . Vannak olyan országok, ahol nagyban megy a fegyver meg a tekercs írás, ott van pénz is. Mert mire is költené szegény? Katona piac a japánoknál is nagyobb volt a két atom bomba után. Szóval biztos lehetsz benne, hogy vannak gazdag helyek ebben a kicsit lassúcska 5/Q-ban is.
|
Quote:
Azoknak szólt, akik bántják a csoportunkat!:) |
Quote:
Ezzel egyetértek! Majd felhúzom mindenkine az agyát, és beindulnak a dolgok:) Tenni kell valamit ez ellen... És minek annyi teki? Azt nem értem... Mit kezd vele máshol? Minek annyi lóvé, ha nincs mire elkölteni? Na jó... 2-3 md kell tartalékba, de több minek??? |
És megoldjuk a katonapiacot is, ha kell...
idő kérdése, és mindenki lassúba jön majd:);) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:40. |