![]() |
Quote:
nyit neki valaki egy topicot ahova mehetnek a tippek? ;) |
Quote:
nem kell felmenni, elég ha csak le akarod ártozni a környéket és fix hogy leütnek, de az is elég ha elkezded osztani az észt. :)) mostanában beválik ez is. Csak arra kell figyizni nehogy tükörpajzs legyen fenn:)) Főleg ha lekicsinyled az országot aztán csak meg akarja mutatni . Vagy mégjobb. Anno én követtem el hogy irtam egy országnak " Te figyi itt ugratnak a szövitársaim, hogy gyenge vagyok és még a te gyenge országod is bejutna hozzám és elvinné a főldjeimet. Nagyon bosszant az egész főleg hogy tégedet is ocsárolnak. Mutsad meg nekik hogy erös vagy. Ha nem jön össze akkor egy Vipre a vendégem vagy!!! Komolyan mondom" Sose sikerült Vipet küdenem mert mindig beütöttek. hmm de jo régen volt ez:)) Igaz akkor nem volt még szokás alacsony hekin sok pénzt gyüjteni, vagy legalábbis nem volt elterjedve |
Quote:
Ezt speciel kipróbáltam. Rengeteg fosztás, pusztítás, és mészárlás jött válaszul, meg egy kazal zöld, hogy ehhez én kevés vagyok, építsek tisztességes orit, aztán próbálkozzak. A mészárokat speciel nem értettem, csak civilt öltek, de morálozni jó voltam. Az enyimé meg lement a béka sejhaja alá, és továbbra is 200 hekin voltam... |
Synkel, nem mondtam, hogy celravezeto teljes mertekben.
Csupan mint lehetoseg :) Nekem eddig mindig bejott....nyilvanvaloan ezeket en is megkaptam. |
Jó az összeállításod. Mondjuk nyilván a 720 tolival simán lophat is magának fegyvert a gnóm, nem kell hozzá piacoznia. Egyébként én is így tolom az 5-ben, egy tekiíró gnóm szövinek 3 hónap alatt összejöhet együtt 10 milliárd értékű teki is szerintem úgy, hogy 199 hekin maradnak. 200 hekin tudtommal már kopik a tekercs. Mi is a tekiírásig lent maradtunk, utána meg gyí :)
Ezután már csak egy dologra kell nagyon vigyázni, hogy ne rakd ki a tekiket annyiért, hogy megvegyék és annyiért, hogy elvesszen, valamint lehetőleg ha visszatér a piacról a teki, lépj be mielőtt kopik (ez utóbbiról most nyitottam témát itt). |
Quote:
és a gnómnak az a lényege, hogy 200 hekin időtlen időkig benttarthatod azt a sokszázezer tekercset :) rgó nem kell óvatosan piacra pakolnod és ezt 190 hekis orikra számoltam |
hmmmm másfél hónap? na akkor jöjjenek a számok:
3 hónap 108 tekiírás. 13000 20 körönte a szövinek*4, mivel négyen vannak=5.6 misi teki. 1,5 hónap alatt ennek a fele 2,8 misi. a helyes szám a kettő között van :) |
Quote:
190 hektár - a maradék épület kiegészítő 40 ház - 300 kati képzésen, 20 körönte 110 könyvtár - 11000 tekercs legyenek az árak kati 40k + a képzési költség :D legyen a teki ára 2500 + az írás költsége egy nap alatt 1 tag termel (40000*300+11000*2500*1,3)*1.2=57.300.000 értéket 10mrd/57,3milla/4= 44 nap :) ez tudtommal egy csöppet kevesebb mint a másfél hónap nehogy már a tekiírás mellett ne képezz katit :) |
a végén az 1,2-t nem értem és most csak tekiírásrol volt szó
|
Quote:
szóval ugyan 20 kör alatt írod a tekkit, de egy napon akkor még marad 4 extra óra a katipénzt meg tekibe pakolod, és máris minden tekiben van, ha a végeredmény nézzük, is mi mást is kellene ha másfél hónap alatt van 10 mrd-tek? :D |
All times are GMT +1. The time now is 02:53. |