![]() |
nekem nem tetszik ez a felvetés...
igaz hogy baromi drága az építkezés de ez végülis a törpik zsebébe megy, és szerintem rájuk fér:) |
Quote:
És ki tudja, lehet valaki tolis óriást játszik :D:D:D:D:D |
Quote:
akkor te megszüntetnéd a gazdálkodó személyiséget, sőt a tudóst is , mert ezek is mind a törpök zsebére mennek... sőőtt az orktól is vegyük el tábinál a + 10 % ot , a tábinál, mert a törpét így könnyen beüti, és az is a törpe zsebére megy... a tolik se tudjanak lopni a törpétől, mert az is a zsebükre megy stb stb stb... :confused: :confused: :confused: |
Quote:
Minden, az emberei ellen irányuló tolvaj és mágikus akció 30%-kal kisebb hatásfokú. Ide tartozik a varázslók meggyilkolása, a katonák meggyilkolása, a tolvajok mérgezése, az emberrablás és a tűzgolyó. kapásból 5 akció típus elleni bónusz. ezt nem sokallod?? |
Quote:
ennek fuss neki mégegyszer:) ezek pont jók a törpinek is:) de te a nyersanyagkeresletet akarod csökkenteni:) nem várom hogy értsd miről beszélek, mert magaddal is ellentmondásban vagy ahogy látom:D hogy mi alapján jutottál arra hogy a gazdálkodó vagy tudós személyiség nem jó a törpinek?:D |
Quote:
:p de tényleg akkora frankó csávó vagy olyan magas röptű, hogy nem foglak megérteni, és csak ilyen butácska maradok... amúgy meg ha egy csöpnyit is értenéd, akkor rájöhetnél , hogy annak a beírásomnak semmi érteleme sincs, mint ahogy a tiednek sem ;) órákon át lehetne vitatkozni rajta melyik személyiség, melyik fajnak nem kedvez... |
nem akartam vitatkozni, szavaztam, és megindokoltam a szavazásom:)
az előttem szólókkal javarész nem értek egyet, de nem is minősítettem a hozzászólásaikat, szabad véleményt nyílvánítani nem?:) gúnyolódni pedig te kezdtél... |
Quote:
ez kicsit off már... nem gúnyolódtam, de az érveddel egy csomó személyiséget kellene módosítani, nehogy már a törpicsek kevesebbet keressen... lassan az összes topic arról szól, hogy lehet a törpit még jobban tápolni. |
Szemelyiseg bonusz ellen van kifogasom:
Jatszuk le akkor mi tortenik egy 3+ szemelyiseges orias orszag eseten. Bevalasztja a Tudos, Tulelo, Epitesz szemelyiseget es teljessen vedve van mindenfele tolvaj es magikus tamadas ellen. Magyaran legyozhetetlen mivel lehetne alsobb szinteken is min +60% barakja. Szoval ha van egy 3 -as orim eselytelen ellen egy 1 -es orszag Mig jelenleg meg van az esely gyozelemre. Nagyon nem tudok egyet erteni a tobb szemelyiseges orik tovabbi tapolassaval. Az epuletek fentartasi koltsege nincs az OK, akkar meg epithet olcsobban es kevesebb nyersbol az is jo . |
Quote:
Először is nincs legyőzhetetlen ori, akármilyen személyiségeket is választ.. és igenis le lehet győzni egy 3-as orit :) másodszor pedig kell még egy személyiség, és ez egy ötlet...az összes személyiség arra van, hogy némi bónusszal szolgáljon annak, aki azt választja... siess végig a játékon, és lehetsz te is több személyiségű... |
All times are GMT +1. The time now is 09:15. |