![]() |
Quote:
|
szerintem ez nem normális ötlet
aki azért nem akar a havrjával szövibe lenni, mert akkor 2 idegent be kéne venni, akkor az ne is jáccon szöviben! én minden barátom itt úgy ismertem meg h egy szöviben voltunk, vadidegenkét SZVSZ ez nagyon gyenge indok az meg hogy 2,3 fős szövik bónuszokkal?!?! most is csinálhatsz 2/3 fős szövit de nem kapsz bónuszt, szerintem a 4 fős szöviken nem kell változtatni, nem véletlenül 4 fős egy szövi arról a szövetségi tag státuszról, de mégsincs szövetségben, pedig tudok mesélni 2/B-ből is, varisként jó tolissal sokmindent lát az ember!ilyennekkel, akik nagyon okosnak hiszik magukat és így próbálnak elvegetálva megbújni, mindenhol lehet találkozni |
Quote:
:D:D |
Ez jó ötlet, nekem tetszik, de a másik irányba (több tag) is kellene bővíteni, de persze azért keretek között. Mondjuk: van a szövetség vezérénél egy plusz épület, ami a követség. Minél több van, annál többen lennének egy szövetségben. Ezért minden újabb követség 10%-kal több nyersanyagba kerülne.
Így kezdődne ez: Követség száma Fa Kő Agyag
|
Sztem nem jó mert akkor egy mf-nek semmi esélye nem lenne a szövik ellen.
|
Quote:
de ez itt a Hódító, kicsit más koncepcióval, amibe ez nem fér bele, mert teljesen eltérő módon kezeli a földterületet :) |
Quote:
Sőt, szerintem tegyük Quake motorra az egészet... ( ötlet by Csokibácsi) |
Quote:
és Csokibácsinak sem :( a nyavalya törjön ki az elismertség adó rendszeren :D |
Quote:
Én eredeileg úgy terveztem, hogy a mesteremmel leszek egy szövibe 2-en. Meg is csináltuk. 1 varisabb toli, meg egy tolisabb varis. Láttuk akit kell. nem állt szándékunkban szétverni senkit, csak lopkodni akartunk. sokáig beszéltük ezt a 2 fős szövit, mert lehetünk volna egymás mellett és a tekibányákat meg megosszuk, de ez etikátlan lett volna, így vállaltuk a -40% védelmi bónuszt, hogy ne legyen jksz-ünk. Nagyon meg kell válogatni, hogy kit lopunk, mert egy szövi simán szét kap minket. DE ha ezek a kis szövetségek kapnának CSAK + 1\2-1\3 védelmi bonuszt akkor sokkalta több eséllyel mehetnének neki a világnak. Van olyan mf elfen akin nem jön át csak kiélezett szövi. Azzal nem is áll szándékomba szövibe lépni. |
Hát engem ezaz ötlet nem fogodt meg...:o
(átolvastam ki mit javasolt..)Sztem ugy jó ahogy van ezaz egész..:) |
All times are GMT +1. The time now is 16:58. |