![]() |
A félelf könnyen kitekiz egy embert és most lécci ne gyere azzal, hogy az embernek akkor több toli kell és kész, mert a hajam tépem ki...:)
|
magasabb hekiszámon meg egyre jobban kijön a félelf azon plusz előnye is, hogy 40% lakástekije van, és az ember nem tudja ellensúlyozni a végtelenségig, hogy elég neki pár vari, ha csak nem 5 körökre akarja felpakolni a mágiáit.
|
szerintem..én nem szeretem tolis orikat..ez tény..de azért egy van és sokat gondolkoztam h mi legyen..kb 1000 hekiig jobb fél elf szerintem,és utánan is sérülékenyebb a fél elf koma..szerintem..pápá:D
|
Mindenkinek más a jó:) Most képzeld el, ha mindenki egyértelműen egy faj, egy személyiség mellett tenné le a voksát és mindenki ugyanazzal játszana:) De szerencsére különbözőek vagyunk és különböző fajokkal, különböző módon játszunk:)
|
Quote:
|
Ide is csak azt tudom írni, ha a gnóm nem tolizik, lényegében muszáj, hogy a túlélő személyiséget válassza. Okosan lehet jól játszani a gnómmal tolis ellen. Hozzá lehet tenni, hogy ha egy gnóm áll szembe 1 tolis valamivel, lehet félelf, lehet ember, nagy eséllyel mindkettőt gömböli és sereggel csak párszor kell fordulni;)
|
Különben is meddő vita, melyik jobb, tolis vagy varis. Mindkettőt játszottam évekig, sok esetben már ott eldől, ki kezdi el a másik molesztálását, és kinek mennyi ideje van. Persze főleg a pénz számít. Sose lépek jó pár milliárd nélkül még a 4. szintre sem.
|
Quote:
(hozzáteszem, az új emberrel még sohasem játszottam pl:D) hja, nm:) |
Quote:
És valóban jó a sereges gnóm...de az nem varis :) |
kicsit nagy itt a káosz az elírások miatt:p
|
All times are GMT +1. The time now is 00:18. |