![]() |
szintén dreaman verzióját támogatom, legyen kikapcsolhato, és a fixen mutassa a körváltás percét, ne pedig visszaszámoljon.
egyébként pedig ha a körváltás idejét mutatja az adott csopiban, talán lehetne neki egyéb helyet is keresni a föoldalon. pl lent a ketyegö óra melett lehetne kiirva, hogy: körváltás/39' vagy valami hasonló, hisz ugyis mindenki ott nézi az aktuális időt |
Jó ötletnek tartom, mert tényleg sokakanak segítség lenne. Egy hódszinkron órát viszont úgyse tud kiváltani, mert csomó dolgot az utolsó 30 mp-ben csinál az ember.
*ahogy olvasom, mondjuk nem is az a cél:) * |
Engem nem zavar a hiánya, mint ahogy a megléte sem fog szerintem. Bár nem téma, de a hangja viszont zavarna, úgyhogy azt biztos kikapcsolnám, ha lenne ilyen opció. Azt viszont, hogy valahol mégiscsak jelezve lenne (akár súgóban),támogatom.
|
-
Lehet konzervatív vagyok, de sztem jó volt, hogy egy kicsit utána kellett járni a dolgoknak, nem pedig a sült galamb...:(
De ha magamra gondolok, akkor legyen kikapcsolható és akkor támogatom.;) Spec. hogy mit mutat ,visszaszámol mint az M3, az már nekem tök mind1:D Ati műskor azt is írd oda hogy olvasd végig a választási lehetőségeket:P Igazábol arra szavaztam volna, hogy támogatom, de néha nem használnám, néha meg igen:D |
Én abban az esetben látnám csak értelmét, ha körváltásig hátralévő utolsó egy percben másodpercenként számolna vissza. Akkor szerintem többen hasznát tudnák venni :)
|
Quote:
vagy "bonts!" ? :) |
Csatlakozok Remedyhez, ha ezt akarod akkor vegyél egy pontos órát, állítsd a géped mellé és mpre pontosan állítsd be a hódhoz:) Lassan már arra menjünk el hogy a támadást is a játé indítja?:)
Sőt még kv előtt 10 mprel csörgésre is beállíthatod:) Vagy egyszerűen csak a géped óráját:) Viszont hasznosnak tartom az alapötletet |
hülyének ne nézzetek köszi.. meg tudom oldani az indulást minden probléma nélkül.. csak az alapjavaslatnak nem látom értelmét
|
Quote:
|
Quote:
Persze lehet hogy ez igen kis reteget fed le, de semmikepp sem neveznem ertelmetlennek a javaslatot. :) Ellenben a masodpercenkenti visszaszamlalast pedig tulzottan eroforrasigenyesnek tartom, es Ati asszem irta is az elejen, hogy nem ez a javaslat celja. |
All times are GMT +1. The time now is 09:19. |