Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Paypal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1533)

Valezius 03-15-2007 16:57

Akkor maradok az SMS-nél. :)
ti melyik fizetési módból kapjátok a legtöbbet? (Melyikkel lehet a legjobban támogatni a fenntartést? :) )

Ati 03-15-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 80319)
Akkor maradok az SMS-nél. :)
ti melyik fizetési módból kapjátok a legtöbbet? (Melyikkel lehet a legjobban támogatni a fenntartést? :) )

Eddig a bankkártyás (WorldPay) volt a legjobb, most a PayPal. A kettő között annyi a különbség, hogy a WorldPay-nek van egy tetemes éves díja. Ha a PayPal-lel semmi gond nem lenne, akkor nem kizárt, hogy a WorldPay-t emiatt lemondanám. Van idő eldönteni, mert épp most aktuális egy éves díj, úgyhogy egy évig legalább meghagyom most már. :D

Ati 03-27-2007 13:31

Mielőtt feledésbe merülne, jelzem, hogy még mindig van az akciós VIP tagságból. :)

Cyby_ 03-27-2007 13:57

sziasztok,erröl a paypalröl vki adna nekem egy bövebb tájékoztatót,h h s mint müködik,mennyibe kerül(bár eddig ugy vettem le h ingyenes)vagy egy olyan linket ami tájékoztat....

dreaman68 03-27-2007 13:58

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82778)
sziasztok,erröl a paypalröl vki adna nekem egy bövebb tájékoztatót,h h s mint müködik,mennyibe kerül(bár eddig ugy vettem le h ingyenes)vagy egy olyan linket ami tájékoztat....

ööö hód súgójában le van írva
am nem igyenes csak van egy akció h 1,5szer annyi vip kört kapsz mint egy normál sms-nél

Ati 03-27-2007 14:02

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82778)

Hódító súgó. A PayPal maga ingyenes, de ha a VIP tagságot fizeted (vagy bármi mást ezen keresztül), akkor azt a bankkártyádról kell fizetned értelemszerűen.

Cyby_ 03-27-2007 14:02

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 82780)
ööö hód súgójában le van írva
am nem igyenes csak van egy akció h 1,5szer annyi vip kört kapsz mint egy normál sms-nél

éves dijra gndoltam apaypalnál nem a hoditoba ingyenességre...:D

dreaman68 03-27-2007 14:03

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82784)

ja:D oksa akkor sorry:D

Ati 03-27-2007 14:04

Quote:

Originally Posted by Cyby_ (Post 82784)

Az nincsen. (A fogadó oldalon van ennek csak költségvonzata.)

Cyby_ 03-27-2007 14:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 82786)
Az nincsen. (A fogadó oldalon van ennek csak költségvonzata.)

Ati:akkor egy rövid leirást mondanál,h h müxik,h pl átkell utalni bankszámláról egy virtuális számlára és onnan tudok fizetni vagy ,h megy ez?

All times are GMT +1. The time now is 20:00.