Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Túlcsorduló klánraktár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1524)

Kisbér 09-19-2007 08:46

Sziasztok!

Mi lenne, ha a helytartó túltöltheti ideiglenesen a klánrakit? De csak a helytartó!
Gondolok itt arra, visszajön 10 milla fa, a kör végén beteszi az 1 millás klánrakiba, amiből még 1 körig bármelyik klántárs kiveheti a plusz nyersit, ha nem teszi, a köv. körváltáskor elveszik.
Ilyenkor esetleg jöhet egy esemény a klántársaknak, hogy a klánraktár túltöltődött!
Azon gondolkozom, hogy ezzel vissza lehet-e élni, de egyenlőre csak annyit találtam, hogy így pattogtatni lehetne országok között pl a fémet, meg a fegyvert.
Vélemény? :) (szerintem jóval könnyebb lekódolni, mint a másik helytartó-s utasítást :) )

*** Mondjuk maximalizálni lehetne a klánraktár 10x-ére a túltöltést

Grabi 09-19-2007 08:54

ezzel korlátlan mennyiségű nyersanyagot biztosíthatsz a klántagok között ha itt vannak 24 órában. egyszer egyik veszi át, máskor másik. nem vagyok biztos, hogy ez jó megoldás.

Kisbér 09-19-2007 08:58

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 125028)
ezzel korlátlan mennyiségű nyersanyagot biztosíthatsz a klántagok között ha itt vannak 24 órában. egyszer egyik veszi át, máskor másik. nem vagyok biztos, hogy ez jó megoldás.

Nem értelek... Az egész topic erről szólt :)

Grabi 09-19-2007 09:07

én azt olvastam, hogy arról van szó, hogy van x,y egy klánban,ynek hazajön a nyerije és pont nincsen, ezért x belépne y-hoz kirakni a nyersijét. de ha olyat csinálnánk, hogy mondjuk kör végéig ahogy írtad túlcsordul a raki, akkor kvig kiveheti x és kirakja y nélkül.
én a +1 köröddel voltam zavarban.

Kisbér 09-19-2007 10:19

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 125034)
én azt olvastam, hogy arról van szó, hogy van x,y egy klánban,ynek hazajön a nyerije és pont nincsen, ezért x belépne y-hoz kirakni a nyersijét. de ha olyat csinálnánk, hogy mondjuk kör végéig ahogy írtad túlcsordul a raki, akkor kvig kiveheti x és kirakja y nélkül.
én a +1 köröddel voltam zavarban.

Ez így van... De ezzel:
1: megszünne az indok, amiért belépnek a klántársak egymáshoz
2: feleslegesen nem bonyolítaná túl a dolgokat (gondolok itt a másik ht utasítására a pakolgatásra)

Kubbi 09-19-2007 10:22

Esetleg napi 3x lehetne túltölteni. Vagy napi 5x. :)
Kb mint a piacralépés.

Kisbér 09-19-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Kubbi (Post 125067)
Esetleg napi 3x lehetne túltölteni. Vagy napi 5x. :)
Kb mint a piacralépés.

Ez már részletkérdés...

Grabi 09-19-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 125066)
Ez így van... De ezzel:
1: megszünne az indok, amiért belépnek a klántársak egymáshoz
2: feleslegesen nem bonyolítaná túl a dolgokat (gondolok itt a másik ht utasítására a pakolgatásra)

pontosan tudom miről szól a topic. ezért javaslom amit te, csak a +1 kör nélkül, mert így végtelenségig lehetne több misi nyersivel rohangálni klánoknak. ha visszajön 58,5-59 perce legyen bármelyik szövinek visszarakni a nyersit. ezt támogatnám. és ugyanígy tekire és rúnára, az miért kivétel?

Kisbér 09-19-2007 10:42

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 125073)
pontosan tudom miről szól a topic. ezért javaslom amit te, csak a +1 kör nélkül, mert így végtelenségig lehetne több misi nyersivel rohangálni klánoknak. ha visszajön 58,5-59 perce legyen bármelyik szövinek visszarakni a nyersit. ezt támogatnám. és ugyanígy tekire és rúnára, az miért kivétel?

1: Mert azok nem vesznek el...
2: Azt nem tudja bepakolni a ht a klánrakiba

És mi a baj azzal az 1 órával?
Ha már változtatunk, akkor szerintem édesmind1, hogy 10 perce van a klánnak cselekedni, vagy 1 óráig...

Ezzel a javaslattal megakadályozható az is, hogy bevásárolsz kv előtt, mert mondjuk építkezni akarsz, de közbe jön a körváltás, mert mondjuk rosszul megy az órád :D
Ez korábban elveszett nyersi volt, most ezt is meg lehet menteni...

Ha tovább visszük a dolgokat, akkor kevesebb nyersi fog elveszni, tehát kevesebb termelő ori kell, tehát a törpéket nem kell annyira védeni, tehát nem is kell a törpe változtatás/tuningolás topic :D

2 legyet 1 csapásra :D

-Fegya- 09-19-2007 10:44

Quote:

Originally Posted by Kisbér (Post 125027)
Sziasztok!

Mi lenne, ha a helytartó túltöltheti ideiglenesen a klánrakit? De csak a helytartó!

Eddig alapelv volt, hogy a helytartó csak olyan dolgokat csinálhat, amit a játékos is meg tud csinálni, ha ott van. Nem kéne ezen változtatni.

All times are GMT +1. The time now is 08:54.