![]() |
Sziasztok!
Mi lenne, ha a helytartó túltöltheti ideiglenesen a klánrakit? De csak a helytartó! Gondolok itt arra, visszajön 10 milla fa, a kör végén beteszi az 1 millás klánrakiba, amiből még 1 körig bármelyik klántárs kiveheti a plusz nyersit, ha nem teszi, a köv. körváltáskor elveszik. Ilyenkor esetleg jöhet egy esemény a klántársaknak, hogy a klánraktár túltöltődött! Azon gondolkozom, hogy ezzel vissza lehet-e élni, de egyenlőre csak annyit találtam, hogy így pattogtatni lehetne országok között pl a fémet, meg a fegyvert. Vélemény? :) (szerintem jóval könnyebb lekódolni, mint a másik helytartó-s utasítást :) ) *** Mondjuk maximalizálni lehetne a klánraktár 10x-ére a túltöltést |
ezzel korlátlan mennyiségű nyersanyagot biztosíthatsz a klántagok között ha itt vannak 24 órában. egyszer egyik veszi át, máskor másik. nem vagyok biztos, hogy ez jó megoldás.
|
Quote:
|
én azt olvastam, hogy arról van szó, hogy van x,y egy klánban,ynek hazajön a nyerije és pont nincsen, ezért x belépne y-hoz kirakni a nyersijét. de ha olyat csinálnánk, hogy mondjuk kör végéig ahogy írtad túlcsordul a raki, akkor kvig kiveheti x és kirakja y nélkül.
én a +1 köröddel voltam zavarban. |
Quote:
1: megszünne az indok, amiért belépnek a klántársak egymáshoz 2: feleslegesen nem bonyolítaná túl a dolgokat (gondolok itt a másik ht utasítására a pakolgatásra) |
Esetleg napi 3x lehetne túltölteni. Vagy napi 5x. :)
Kb mint a piacralépés. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2: Azt nem tudja bepakolni a ht a klánrakiba És mi a baj azzal az 1 órával? Ha már változtatunk, akkor szerintem édesmind1, hogy 10 perce van a klánnak cselekedni, vagy 1 óráig... Ezzel a javaslattal megakadályozható az is, hogy bevásárolsz kv előtt, mert mondjuk építkezni akarsz, de közbe jön a körváltás, mert mondjuk rosszul megy az órád :D Ez korábban elveszett nyersi volt, most ezt is meg lehet menteni... Ha tovább visszük a dolgokat, akkor kevesebb nyersi fog elveszni, tehát kevesebb termelő ori kell, tehát a törpéket nem kell annyira védeni, tehát nem is kell a törpe változtatás/tuningolás topic :D 2 legyet 1 csapásra :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54. |