Quote:
Originally Posted by csukja
(Post 77496)
de miért?:confused:
|
Quote:
Originally Posted by csukja
(Post 77441)
Ez azért nem jó mert van mondjuk 100ori a 300-ból aki nevet változtat és a neve mellet ott van mondjuk az x, hogy változtatás alatt áll a neve, meg van az orinév változtatás után mondjuk y mellette, akkor lessz nagyjából 50 olyan ori aminek a neve mellet x lessz, és lessz 50 olyan akinek y lessz mellette, akkor megin ott vagyunk hogy nem lehet tudni hogy ki-ki.:p :D
|
100 a 300ból? Ilyen mennyiségű ori egyrészt nem lesz, másrészt a 90%a valószínűleg el lesz vetve, szóval nem kell izgassad magad miatta:)
Szerintem, lehet túl sokat kívánok, de 2 jelet megkülönböztetni nem olyan nehéz dolog, nekem megy legalábbis. Amelyik orival meg nincs dolgod, annak a névváltoztatása valószínűleg nem fog különösebben befolyásolni a játékban, nem mindegy hogy józsika 33 orija van 200 hellyel alattad vagy béluka vidám birodalma?
De igen!
Akkor meg miről beszélünk?
Ami meg azt illeti, mivel erre 1 hónap lenne, és az orik neve valószínűleg egyszerre lenne megváltoztatva a hónap végén ( szerintem ez a legpraktikusabb ) így ilyen szempontból sem lenne túl zavaró, ha esetleg számodra gondot okozna megjegyezni két jelet. Ilyen esetben 1 hónapig egy jelet kell észben tarts majd egy másikat. Ha ez is gondot okoz, akkor nem tudok mit tanácsolni:)
És megkérnélek hogy ne kössél bele mindenbe amit mondok, csak ha tényleg zavar:)
|